Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

A veseproblémák, az energetikai helyzetünk világítótornyai

Az emberi szervezet egyik kiemelkedően fontos páros szerve a vese. A vesék a hasüregben, a hátsó hasfalhoz rögzített, bab formájú, ököl nagyságú szervünk, mely testünk jobb, illetev bal oldalán helyezkednek el. Ez a megállapítás azért nagyon fontos, mert a jobb vesénk állapota a jövőhöz kötődik, míg a bal vesénk a múltbeli érzékeléseink, benyomásaink hatásait tükrözi.

A vesék mint fizikai szervek:

Az emberi test létfontosságú szerve. A vese feladatai az anyagcsere során keletkező salakanyagok kiválasztása és kiürítése, valamint a testnedvek összetételének szabályozása és a hormontermelésben is fontos szerepe van. A vesék a kiválasztás során a szervezetből a feleslegessé vált folyadékot, salakanyagokat, sókat távolítanak el, másrészt a vesék által termelt hormonokat a véráramba juttatja. 

Kiválasztó funkciói a vesének:

1. Salakanyag kiválasztása a szervezetből.

2. Feleslegessé vált folyadék eltávolítása.

3. Sav - bázis egyensúly fenntartása.

4. Elektrolit - háztartás szabályozása.

A vese hormonális, belős elválasztási funkciói:

1. Vérnyomás és só-háztartás szabályozása.

2. Vörösvértest-képződés serkentése.

3. Csont-anyagcserét (kalcium-foszfor és aktív D vitamint termel) szabályoz.

 A vesék, mint finom energetikai világítótornyok:

A vesék megszűrik a bennünk lévő vizetA felnőtt emberi testnek a 60-70%-a víz, tehát egy 80 kg emberben kb. 54 l víz található. Ez azért fontos, mert a víz rengeteg információt szállít, mind érzelmi, mind mentális síkon. Érdemes elgondolkodni: egy szerv, ahol a teljes vízháztartásunk 99%-át egy nap alatt kitisztítjuk, milyen információkat hozdoz a fizikai test irányába?!

Ismeri mindenki azt a mondást, hogy: "minden fejben dől el!" Itt tudja igazán a szervezet ezt a gondolatot átvinni, hogy sejt szinten is megjelenhessen az "agy akarata". Másrészt visszafelé is igaz a történet, hogy a fizikai test irányából, mint egy feedback, visszajelzés érkezik a test sejtjeinek energetikai állapotáról.

A vesék energetikai összekötetésben állnak a keresztcsonti , vagy más néven erőközpont csakrával is, így közvetlen kapcsolatba van a tudatalattival és érzelmeinkkel. Az érzelmeink lehetnek pozitívak, vagy negatívak. (A tudat alattiból csak bizonyos programozással lehet megszűrni, hogy a pozitív érzelmek jöjjenek csak fel.) Ezért a vesék nagyon nagy jelentőségű, sőtt kulcsfontosságú információkat adhatnak át számunkra.

A vesék információi számunkra:

A vesék informálhatnak kapcsolati problémákról, mint szülő - gyermek, testvér - tstvér, egyén - partner... Jelzéseket adtat bizonyos alacsony szintű tudati működésünkről (vágyak, szenvedések, kontrollhiány), vagy akár szenvedélyről, haragról, gyűlöletről, féltékenységről, büszkeségről, kegyetlenségről, gőgről, kételyről, esetleg lustaságról.

A veseproblémák, zavarok - mint lehetőségek jelennek meg fejlődési utunkon

A nem feldolgozott folyamatosan fennáló problémák energetikai zavarokhoz, ezek következtében szervi bajokhoz is vezethet. Egy - egy megkövült probléma vesekőhöz, mígy egy probléma amivel csak sodródunk és nem nagyon törekszünk megoldásával akár vese homokot is eredményezhet.

A veseproblémák energetikai kezelése:

 Az érzelmek feloldása lehetséges: hipnózissal, egyéni meditációkkal, eseleg előző életes utazással (karmikus kapcsolatoknál), prána energetikai kezelésekkel, oldásokkal, avatásokkal, csakra harmonizálással, étrend és életmód váltással.

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, vese tisztítás, veseproblémák feloldása, hipnózis, meditáció, ezotéria, aura, terápia, harmonizálás, mágia, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, szellemsebészet, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu