Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Imagináció

Mindenkinek van lehetősége a változásra

 Mit jelent az imagináció (KIP)?

 A valóságot meghatározó, a megnyilvánulásokat teremtő belső személyes központunkat fejlesztő, spirituális - meditációs műhely technika. Az imagináció jelentősége abból fakad, hogy az imaginációt végző személy belső mágikus képi világa – a pozitív irányú fejlesztő teremtés által – a külső valós világban is pozitív irányú változást hozzon létre.  


 Az imaginációs vezetett meditáció menete:

  1. A meditációt végző(k) kényelmesen elhelyezkedik(nek) ülve, vagy fekve. Az imaginációt, relaxáló mondatokkal indítom, míg létrejön mindenkiben az a szakrális – mágikus tér, ahol dolgozni fogunk.
  2. Miután a meditáló(k) fizikai teste ellazult, kellemes szimbolikus képek és helyszínek vizualizációja, fejlesztése, átalakítása történik. A korábbi stresszes helyzetek, traumák, fóbiák, energetikai blokkok, ily módon feloldásra kerülnek.
  3. Az imagináció zárásaként feloldom a relaxált állapotot és kipihenten, nyugodtan térünk vissza a meditációból a valós idejű élettérbe. 

 
Imaginációs meditációs módszer technikai feltételei:

  1. Szükséges a spirituális – meditációs tér létrejötte. Itt nem csak a helységről, hanem a bennünk lévő belső térre is gondolok. Ehhez elengedhetetlen, hogy hagyjunk időt magunknak megérkezni, ráhangolódni, felkészülni az imaginációra.
  2. A meditatív zenét is szoktam alkalmazni, ha harmonizál a meditációt végző(k) kitűzött imaginatív céljaival.
  3. Az imaginációs technikát igény szerint lehet egyéni, illetve csoportos meditációban is végezni.

 

 

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Déélegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Ócsa, Apaj, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, imagináció, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu