Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Auratisztítás, feltöltés, harmonizálás, aura trápia

Főbb témakörök: 1, Mi az aura, mire jó, mért kell feltölteni, harmonizálni?

                            2, Az aura burkok miként rétegződnek, melyik milyen hatással van életünkre?, 

Mi az aura és mért kell harmonizálni, regenerálni?

Az aura az emberi testet sejt szinttől, a szerveken keresztül teljesen átszövő energia háló. Ez az aura háló táplálja, erősíti, megvédi a sejteket és szerveket a káros behatások ellen. Ha ez harmonikusan működik, egészséges a szervezeted.

Részletezve az aura feladatai:

Aura tisztítás és harmonizálás időnként mindenikenk szükséges

Az aura táplálja az aurán belül elhelyezkedő minden életformád, az aurád által összegyűjtött energiák megfelelő elosztásával. Ezekhez az energiákhoz mind az Isteni energiák, mind a Földi energiák hozzá járulnak. Ide tartoznak az emberi kapcsolatokból adodó interakciók is, amik támogatják az aura fejlődését, mint például a boldogság, szerelem.

Az aura erősíti szerveidet, amikor önmagadat fejleszted, figyelsz a szervezetedre, szervezed és tevezed cselekedeteid és mindez jólesik neki, könnyebben vesz fel energiákat, így sejt szinten is nagyobb intenzitású aura hálót tudsz fenntartani. Gondolataid is egyre tisztábbak és üdébbek, pozitívabbak lesznek.

Az aurád megvéd a káros, kellemetlen energiáktól, legyen ez káros földsugárzás, vagy egy kellemetlen ismerőssel történő találkozásod. Mindezek mellett megvéd az ártó szándékoktól is (rontás, átok) ami szellemi és lelki szinten hat, de a különböző rossz akaratú élősködő szellemi lényektől is.

Az aura terápia:

Az aura trápia során a gyenge területek kijavítása történik. Az aura kezelési módszer attól függően változik, melyik aura rétegben történik a tarápia. Az újból felépített, kitisztított aura terápiával megerősített személy aurája kiegyensúlyozottá, egyenletessé és védelmezővé válik.

A gyenge ,diszharmonikus aura következményei:

Ha az aurád nem tiszta, nehezen áramolnak át a kellemes, erősítő, fejlesztő energiák, így lehangolt, depressziós tüneteket kezdessz produkálni, sokat idegeskedsz, idegeid megfeszülnek, kimerülsz. Ezek után aura rétegeid csak részlegesen és gyengén tudod használni, jöhetnek betegségek, negatív gondolatok ,tettek és hatások. Könnyen célpontjává válsz különböző energiákon élősködő éhes szellemeknek. Akaratod így egyre gyengébb lesz és a függőségek irányába is elfordulhatsz, ha nem figyelsz eléggé. Ekkor nagyon fontos, egy aura harmonizálást végezni!

 Az aura rétegei:

Az éteri aura olyan formályú és alakú mint a fizikai tested. Ez az aura hordozza a fizikai test érzéseit, a test számára formáló és alkotó erőt biztosít. Minden ujjászületés után újra alakul, halálunk után 3-5 nappal pedig eloszlik. Az éteri aura, a napfonaton és a gyökér csakrán keresztül kapja az életenergiát a napból és a földből.

Az érzelmi aura, vagy aztrál test az érzéseid, tulajdonságaid, érzelmeid hordozza és tükrözi. Közelítőleg akkora mint a fizikai tested, de ovális alakú ez az aura és több méterre is kiterjedhet. Annál fényesebb, minél tisztább. Az érzelmi aurában  van elraktározva az összes felgyülemlett érzelmed. Itt található a tudatos és tudat alatti félelmed, agresszivitásod.

A mentális aura a gondolataidat, a racionális és az intuitív ismereteidet hordozza. Ennek az aurának a sugárzása a fizikai testtől néhány méterre is kiterjedhet. A szellemileg fejletlen embereknél tejfehér színű, míg a élénken gondolkodóé szebb és tisztább. Az információkat a fizikai test veszi fel, amit tovább ad az érzelmi aurának, ez gondolatok képzésével reagál, (érzelmi blokkok befolyásolják az információkat.) Így jut el a mentális aurához, ami a problémákat racionálian oldja meg. A probléma megoldáshoz a spirituális aurán keresztül érkező egyetemes igazságokat felfogja és tudásoddá teszi, ennek tükrében oldod meg élethelyzeteid.

A spirituális aura, vagy kauzális test a legmagasabb rezgéssel rendelkező az előző aurák közül. Akiknél kezdetleges a spirituális aura, azoknál kb. a fizikai testtől 1 m távolságban van; akiknél fejlett azoknál több kilóméteres is lehet az aura sugárzása. A fény, a teljesség, a szeretet érzése az ami egy igazi mester közelében feltöltődhetünk. Feladata a tiszta isteni léttel, az ősforrással összekötni.

Amennyiben auratisztítást, vagy harmonizálást szeretnél bátran kerss fel bennünket.

Ha el szeretnéd sajátítani az auratisztítást, harmonizálást, csakra kiegyenlítést várunk folyamatosan induló tanfolyamainkra.

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, mágia, aura, aura terápia, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu