Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 Az alkohol romboló hatásaSzenvedélybetegségek és alternatív megküzdési módok

Tudatunk állapota - elménk működési módja - naponta többször változik. Az ébrenlét, az álom és a mélyalvás három markánsan különböző tudatállapot. Ezeknek egymásba való átmenete, illetve különböző kombinációik az emberi tapasztalásnak mind-mind különböző minőségét képviselik. Ami az egyikben megoldhatatlan feladat, az a másikban, egy más nézőpontból egyszerű esetnek tűnhet - és viszont. Nem kell ahhoz különcnek, művésznek vagy kutató tudósnak lennünk, hogy rendeltetésszerűen használjuk az elmeműködésben rejlő tágabb lehetőségeket.

Régmúlt és jelen

A tadatmódosító, hallucinogén növények, növényi kivonatok használata közel egyidős az emberiséggel. Elődeink csak behatárolt időszakig, jobbára kulturális, rituális okokból használtak tudatmódosító szereket, addig napjainkban az önkorlátozás nélküli, meggondolatlan használat az egyik jellemző.

Drogok az ősidőkben

 

 

A valami, amit kortársaink pótolni szeretnének ezeknek a szereknek legállis vagy illegális alkalmazása által, nem más, mint többnyire azok az alapvető emberi igények, melyek a szeretet, elfogadás, megértés, támogatás, örömforrás, szülői korlátok adta kapaszkodó szavakkal jellemezhető.

 Megváltozott tudatállapot elérése lehetséges szerhasználat nélkül is!

Amiben alternatív módszerekkel segíteni tudok:

A szerhasználat következtében kialakuló sóvárgás, feszültség és stressz csökkentésében, a környezethez való kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakításában.

 

 A gyógytea csodálatos hatása

A gyógyító tea csodájaKábítószerfogyasztóknál a "drog" behelyettesítése ártalmatlan természetes drogokkal a kliensek számára ésszerű, elfogadható módszernek számít. A forró csipketeát mint méregtelenítő teát, vagy a hársfateát mint nyugtató teát mindenkinek ajánlom. Ezek könnyen hozzáférhetőek és fogyaszthatóak. Ezen felül speciális teakeveréket is ajánlok:

  

Drogéhséget csökkentő tea

 
Angyalgyökér (Angelicae radix)  30 g
 Patikai párlófű (Agrimoniae herba)  30 g
 Tárnics gyökér (Gentianae radixet rhizoma)  10 g
 Galagonyavirág (Crataegi summitas)  10 g
 Ürömfű (Absinthii herba)  5 g
 Fahéjkéreg (Cinnamoni cassiae cortex)  5 g
 Borsmenta levél (Menthae pip.fol.)  5 g
 Vidraeleckelevél (Trifolii fibrini fol.)  5 g
 Összesen:  100 g
 

A gyógytea

  • A kábítószerfogyasztók és kábítószerfüggők számára gyógyhatású anyag a megvonási tünetegyüttes és a testi szövődmények kezelésére.
  • Ártalmatlan drog, élvezeti szer, "pótszer", szemben a kétélű, visszafelé is lövő altató és nyugtató gyógyszerekkel, melyeknél szinte mindig kialakulhat függőség, így a kábítószerfogyasztó könnyen válhat gyógyszerfüggővé is.
  • Teázó-társalgó klub jelleggel alkalmazva mentálhigiénés rituálé, amely integrál a természetbe, társadalomba, közösségbe.

A gyógyteakúra a természetgyógyászat része, amely az embertegészében, környezetével együtt - holisztikusan - szemléli és a megbomlott működés egészének harmoniáját igyekszik visszaállítani.

 Egészséges életmód

Az egészséges életre szoktatásban a gyógyteák és a helyes táplálkozás mellett külön hangsúlyt kaphat a megfelelő testmozgás biztosítása. Egy esti családi séta a mozgáson túl összetartó erővel is rendelkezik. Ilyen az együttes sportolás, úszás, tenisz, síelés, kerékpározás, természetjárás, tájfutás is. Ezekből ki - ki választhat kedve és pénztárcája szerint. Bármelyik növeli a családi köteléket, érzést, összetartozást, vetélkedő kedvet - és nem utolsó sorban az egészséget.

 
Lényeges eltérés, hogy őseink miközben ismerték és félték az általuk használt tudatmódosító növényi kivonatok hatását, valamiért, nem egyéni élményért, hanem a közösség fontos szükségleteiért - varázslás, esőcsinálás, áldozati szertartás miatt - használták ezeket az anyagokat, addig a ma embere valami helyett használ tudatmódosító szereket.
 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Délegyháza, Tököl, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.
Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu