Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Kabbala sorselemzés: útmutatás a Választ keresőknek

Kabbala sorselemzésŐsi atlantiszi sorselemzés, születési dátumból számítva. (Ez az elemzés nem azonos a számmisztikával.) A Kabbala értelmezése szerint erre a földi létformánkra csak spirituálisan tanulni és fejlődni jövünk.

Az elemzés során pontos képet kapunk arról, hogy erre az életünkre milyen feladatokat, tanulófolyamatokat vállaltunk.

Megtudhatjuk, hogy miért és milyen test-lelki tüneteket, betegségeket teremtünk meg magunknak, és kiderül az is, hogy milyen rejtett intuitív adottságokkal, képességekkel rendelkezünk.

Emellett segít lélek szinten felismerni, hogy az életünkben hogyan teremtsük meg újra a harmóniát.

Miben különbözik a kabbala az asztrológiától?

Az asztrológia azt mondja meg, hogy milyen módon  befolyásolnak a Föld körüli bolygók és ezért HOGYAN éled az életed - ezáltal megértheted önmagad. A kabbala azt mutatja meg, hogy MIÉRT ÚGY éled az életed - azaz mi az oka, hogy éppen abba a bolygóállásba születtél (vállalt életfeladatok) - és hogyan tudsz rajta változtatni, azaz a személyes tökéletességedet elérni (kapott képességek).
Út-mutatás "A Válasz"-t keresőknek.

A kabbala sorselemzés formája:

6-10 oldalas leírás a személyiséged hátterében rejlő életfeladataidról és képességeidről, a tanulási folyamataid okairól és okozatairól az egészségedről és a (pár)kapcsolataidról. Grátisz szolgáltatás: az esetleges felmerülő kérdésekre,a készítőtől választ kaphatsz, emailen keresztül.

 

 

Szihetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Százhalombatta, Majosháza, Délegyháza, Alsónémedi és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív természetgyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu