Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Mágia használat egészségünk és szabadságunk fenntartására

A mágiát a hétköznapi nyelvben varázslásnak, vagy bűvészkedésnek nevezik.

Röviden összefoglalva: a mágia olyan mentális teljesítmény, amely során az elme egy titkos, természetfeletti módon hatást gyakorol a világra, valamely kívánt hatás elérése érdekében.

Sajnos az inkvizíció sok jó dologtól is megfosztotta Európát, így a mágia és okkultizmus tiltott módszerek voltak. Az okkultizmus olyan titkos hatalmakkal való kapcsolatfelvételt jelent, mely csak mágia használattal együtt működhet.

A mágikus rítusok, mellyeket a gyakorlatban is alkalmazunk


Természeti és papi mágikus rítusok és beavatások

1. Természeti mágia: a mágia legősibb formája, mi a Kelta Wicca mágiát hasznájuk, melyben közvetett és közvetlen varázslatok szerepelnek.

2. Papi (szakrális) mágia: itt közvetett varázslást alkalmazó mágaiformáról beszélek, ahol a varázslást egy felsőbbrendű hatalom hajtja végre. Ebbe a körbe tartoznak a mantrák és az imák.  Mágikus beavatásokat is tartunk tanfolyamainkon.

3. Misztikus (hermetikus) mágia: ekkor közvetlenül a mágus hajtja végre a varázslatot.

 A papi és a misztikus mágia a természeti mágiából fejlődött ki, gyakran alkalmazzuk együtt mindhárom mágiát.

Alkalmazott mágiák, amiket szívesen ajánlunk:

Tarot kártyajóslás 

Minden kornak megvoltak a mágikus eszközei a természet törvényeinek kifürkészésére, ilyen a tarot kártyajóslás is. Nálunk az érdeklődő, egy problémát több oldalról, több dimenzióból vizsgálva  kutathatja, tárhatja fel.

Szerelmi kötés mágiája

A szerelem egy bonyolult és összetett érzés, amit sok próbálkozás öröm és bánat övez. Ez a szerelmi kötés mágia akkor segít, ha szerelmesek szeretnénk lenni, de sehogy sem jön létre. Fontos, hogy a mágikus rituálén részesévé váljunk ennek az érzésnek, de ne avatkozzunk be egy harmadik fél életébe, mivel ez negatív karmát idézne elő. Ha ilyen előfordult, karmaoldás mágiáját kell elvégezni a szerelmi kötés előtt!

Párkapcsolati harmonizáló mágia

 Ezt a mágiát akkor ajánljuk, mikor a szülők szeretetteljesen nevelik gyermekük(keiket) és saját igényeiket, vágyaikat huzamosabb ideig elnyomva tartották és ennek hatására kezdenek kevesebbet beszélgetni, elhidegülni egymástól. A szerelmi mágia ezen formája segít felfrissíteni párkapcsolatát, ezáltal újjult energiákkal tudnak egymás felé közeledni, jobban egymásrahangolódnak, kedvesebben és gyengédebben értenek szót egymással. Évek óta együttélő és pároknak, akik a szakítás szélére kerültek, ajánljuk ezt a mágiát, mivel itt a kötődés elég erős, de a szerelem már elmúlt.

Szerelmi oldás mágiája

Ezt a szerelmi mágiát akkor kell alkalmazni, ha már szakított, de a másik fél nem tudja elengedni, vagy van egy személy aki szerelmével üldözi. Akkor is tud segíteni a szerelmi oldás, ha párja irányából hűtlenséget érez és érzi, hogy ebben ön is hibás, ki tudja javítani amit elrontott.

Karma oldás mágikus rituáléja

Karmikus szálainkat hozzuk előző életünkből, illetve nagyrészt jelen életünkben alakítjuk ki. Az előző életből hozott kapcsolatainkat úgy szoktuk érezni, mintha ezer éve ismernénk egymást... De a legerősebb karmikus szálak a szülő - gyermek kötelékek, illetve házassági kötések, betartott, vagy be-nem-tartott ígéretek. Ezeknek a mágikus szálaknak a feloldása életfeladataink részét képezik, így problémáink alapvető gyökereit is megmutatják. Ez az oldás azoknak fontos, akik többször jártak azonos módon pórul, azonos okokból választottak rossz partnert, nem tudnak kitörni a rossz anyagi, kapcsolati, érzelmi mintákból.

Áldás és áldásfonal papi mágiája

A kézzel adott papi áldás energetikai hatása maximum 5 napig terjeds ki. Az adott problémára készített mágikus energetikával rendelkező áldásfonal akár három hónapon keresztül is aktívan szolgálhatja mágiájaval gazdáját. Ezek csak személyesen átadható papi mágikus szertartások.

Védelmi mágia

A védelmi mágia feladata megóvni szeretteinket, magunkat, illetve számunkra fontos tárgyakat, eszközöket, emlékeket. A védelem megóv bennünket minden rosszakarattól, irígységtől és negatív hatástól is. Többféle deffenzív mágia létezik, az adott probléma határozza meg melyiket érdemesebb használni.

Siker mágia

A sikeres ember képe mára, már egy eszményképpé nőtte ki magát. A siker mágia segít előrejutni a munkahelyen, önbizalmat ad, segít a tanulmányokban. Mindezek elérhetők és szinten is tarthatók, ebben is tudunk segíteni.

Anyagi mágia

Anyagi világban élünk, így mindent pénzben próbálunk mérni. Mindenki szereti, ha több pénze van, mint amennyire szüksége van éppen, hogy anyagi biztonságban érezhesse magát. A jólét az egy elérhető álapot, ebben tud segítséget nyújtani az anyagi mágia.

Rontás levétel

Vannak olyan helyzetek, mikor valakik ellenünk dolgoznak, negatív energiákat irányítanak felénk. Ilyenkor szerencsétlennek érezzük magunk és minden balul sül el, amit szeretnénk megcsinálni. Ekkor tanácsos ezt a mágiát alkalmazni,  pozitív energiákkal feltölteni testünket, lelkünket, szellemünket.

Átok levétel

 Vannak olyan esetek, mikor akarva - akaratlan mágia áldozatává válnak emberek. Ezek az átkok lehetnek gyengék, de szakavatott egyénektől akár nagyon erősek is. Az is elő szokott fordulni, hogy egy átoknál előjön egy előző életbeli felete mágiával fűszerezett élet és ennek tükrében küldenek valakire átkot. Az átok mágiája szándékainkat, akaratunkat blokkolja, nem enged előre haladni utunkon. Ha szabadulni szeretne ebből a mocsárból, feltétlen keressen fel bennünket!

Ellenség távoltartása, leszerelése

Az irígyek és ráérő rosszakarók távoltartására szolgáló deffenzív mágia. Ez azokra az esetkre való, mikor névtelen feljelentő, levélírogatóval állunk szemben.

Munkahelyi ártalom oldása

 Sokan féltik elveszíteni állásuk, inkább próbálják elkerülni a konfliktusokat, van aki mindent eltűr, mindent a munkájának és az elvárásoknak rendel alá. Ez hosszú távon olyan nagy fokú nyomással és stresszel jár, ami komoly egészségügyi és mentális kimerültséggel járhat. Ilyen esetekben ajánljuk a munkahelyi ártalmakat oldó, deffenzív mágiát.

Pletyka megszüntetése

 A pletyka, az valamilyen nem hivatalos úton terjedő információ. Ezek lehetnek pozitívak, vagy negatívak a személyre nézve. Ezzel a deffenzív mágiával megállíthatjuk a pletykát és forrását is bolkkolhatjuk, amennyiben erre van szükség.  Mert ha kellemetlen irányultságú, a lelket is megzavarhatja. Bántó pletykák esetén ajánlatos ezt a mágiát elvégezni. 

Kölcsönadott dolgok visszakapása

Vannak olyan személyes dolgaink, amiket valamikor jószándékkal odaadtunk kölcsönbe, de azóta sem láttunk viszont. Ezeket a számunkra értékes dolgokat, ruhákat, könyveket, esetleg pénzt, ezzel a mágiával visszavonzhatjuk magunkhoz.

Meghalt hozzátartozó elengedése

Meghalt hozzátartozó elengedése mágia segítségével

 Az embereknek mindig nehéz, ha kedves hozzátartozót veszítenek el. Az elengedésés és a gyász fontos része az életnek. Kedves halottunk lelkének viszont tudunk segíteni, vagy akár ártani is akaratlan fogvatartásával. A lelkiismeretfurdalás, állandó idézgetések (ezt Ő tudta a legjobban..., övé volt a legjobb...) mind arra készteti, hogy itt maradjon és ezzel veszélybe kerül tudatálapotának vátozása, fejlődése is. Ezzel a mágikus szertartással távozni tud és továbblép a lélek.  A hozzátartozók is megnyugvást és békét lelnek, tovább tudják járni saját életük.

 

Szellemtől ingatlan megtisztítása

Ha hosszú ideig tartottak fogságban - akaratlanul is - hozzátartozóik egy lelket, megrekedhet ezen a síkon, földi pokla lesz. Ez a frusztráló, kellemetlen szellemi lét nagyon elkeseredetté, indulatossá teheti. Ezek a negatív indulatok, érzések, kellemtlen hellyé változtathatnak egy nagyon harmonikus otthont is, egy bizonyos idő eltelte után. Előfordul, hogy kisgyerekek "félnek" bizonyos szobákban "néniktől, bácsiktól", ez mindennek tudható be. Ha fel szeretné frissíteni othonát és elengedné a megrekedt lelkeket, szellemeket feltétlen keressen fel bennünket!

Mágikus tárgyak készítése

 Minden embernek van olyan személyes és kedves tárgya, amit kabalaként magával hord és ragaszkodik hozzá, mágikus varázserővel ruház fel. Ezeket a tárgyakat és még sok egyéb hasznos eszközt használhat mindennapjaiban egészsége, élete, sikere és önmegvalósítása céljából. Ha mágikus tárgyakat szeretne készíteni, jó helyen van!

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI. ker., XXII. ker.,XXIII. ker. Csepel, Nagytétény, Soroksár, Dunavarsány, Dunaharszti, Ráckeve, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gárdony és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, mágia, deffenzív mágia, karmaoldás, gyász, elengedés, hozzátartozó elelngedése, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu