Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Arolo ősi atlantiszi energia kezelés

Az Arolo a Reiki energetikai mintájával rokon, melynek kezelési módszere az ősi Atlantisz Tifárjainak (gyógyító mesterek) tudását alkalmazza. A rendszert Eckard Strohm hozta ismét vissza a köztudatba.

Az Arolo kezelési módszer lényege, hogy bármely betegség(ek) egy okra vezethető(k) vissza: az ember testében kialakult diszharmóniára. Ez a diszharmónia egy idő után betegségként jelenik meg a testben. Az Arolo kezelési rendszer az emberi testet 5 szintre osztja fel: anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális.

Arolo kezelések

Az Arolo módszer betegség filozófiája szerint a betegségek arra vezethetők vissza, hogy diszharmóniában élünk az Univerzummal, egy nálunk hatalmasabb Erővel - Istennel, Buddhával, Allahhal - mert nem vállaljuk fel saját isteni mivoltunkat.

Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, és részei egy nálunk hatalmasabb Erőnek, mint ahogy része minden más is, a maga szintjén.  Mivel nem éljük meg mindennapjainkban ezt az isteni egységet, szeretetben és harmóniában, hanem elzárkózunk isteni eredetünk elől, a felénk áramló hatalmas isteni energiákat sem fogadjuk be, ami gyógyítólag hatna testünkre - lelkünkre - szellemünkre, ennek következtében teret adunk a betegségek kialakulásának is.

Az Arolo kezelés során egy speciális kartesztet alkalmazunk, ami segít feltárni azt a szintet, ahol a legnagyobb diszharmónia kialakult. (Ezek a szintek anyagi, energetikai, pszichés, szellemi és spirituális.) Ha megtörtént az Arolo teszt, akkor isteni energiák alkalmazásával helyreállítjuk az egyensúlyt, hogy ismét harmóniában legyünk isteni mivoltunkkal és az Univerzummal.

Az Arolo tehát soha nem a tünetekre hat, hanem a betegségeket kiváltó legmélyebb okra, mely visszahat a tünetekre és feloldja, semlegesíti azokat.

Természetesen vannak olyan betegségek, amik életfeladatunk részei, ezeket is kimutatja az Arolo teszt, de a karmába nem enged ilyenkor energetikai beavatkozást. Ebben az esetben is léteznek bizonyos eszközök, amivel nem "elvesszük az Ő tanulási leckéjét" hanem segítünk megérteni és feldolgozni azt. Ezek a módszerek lehetnek: hipnózis, meditáció, prána tanfolyam, előző életes utazás, stb.

Atlantiszi Király angyalokkal való együttműködés

Atlantisznak voltak segítő, úgynevezett "Király angyalai". Ezek az angyalok segítették Atlantisz uralkodóit a birodalom kormányzásban. Ezeknek az angyaloknak a segítségét mai napig lehet kérni. Amennyiben szeretné megismerni és megtanulni, hogyan lehet ezeket a hatalmas angyali erőket mozgósítani saját életének javítása, megsegítése érdekében, ajánlom figyelmébe: Király angyalokkal a célok megvalósulásáért meditációs tanfolyamot.

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, mágia, reiki, arolo, Király angyalok, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu