Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 

A félelmek és szorongások tönkretehetik egy ember életét.

"A félelmek és szorongások tönkretehetik egy ember életét."

Kétszer több nő fél, retteg és szorong, mint férfi

 

„Szinte mindenki családjában, ismertségi körében akad olyan ember, aki valamilyen leküzdhetetlennek tűnő félelemmel birkózik.

 A legtöbb fóbia 20 és 30 éves kor között alakul ki, valamilyen elfojtásból fakadóan és kétszer több nő szenved tőle, mint férfi. " - írja a Bors Online.

  Tapasztalatom szerint a félelmek és szorongások egy apró régi rosszul megélt cselekedetből, vagy szülői mintából is kiindulhatnak. Például egy kislánynak mitől „illik” félnie.

  Sajnos egyre nagyobb elvárások és követelmények nyomasztják az embert, amik szintén stresszt, félelmeket, szorongásokat generálhatnak életünkbe.

Milyen alternatív módszerekkel lehet ellensúlyozni, a félelmeket és szorongásokat?

 Mentális alternatív megoldások: 

-      konzultáció és tanácsadás;

-      relaxációs (autogén) tréning ;

-      vezetett meditáció;

-      hipnózis.

 Alternatív gyógymódok igénybevétele akkor ajánlott, ha orvosi kezelés alatt nem állsz.

 Mennyi időre van szükség a szorongásos tünetek elmúlásáig?

 Tapasztalataim szerint akár fél évig is eltarthat, – személytől, valamint találkozók számától függően – nagy szükség van a család és környezet segítő, megértő támogatására.

Akik végigcsinálták, egy teljesen új életről számoltak be. Pl.: „Ha újra önmagad szeretnél lenni, ide kell eljönnöd, újjászületsz.”-Stromajerné T. Erika

 Hogyan lesz önbecsülésed és önbizalmad?

Miután áttekintést adtál életed fontos eseményeiről; a negatív, kellemetlen emlékeket segítek elengedni és a pozitív megerősítő gondolatokat, érzéseket felszínre hozni. Így a hétköznapokban, a nehéz pillanatokban erőt, biztonságot tudsz meríteni belőlük.

A program keretében alkalmazott módszereket össze egyeztetjük és a számodra leginkább elfogadható technikákat használom.

 Néhány vélemény azoktól, akik elvégezték a

„Félelmek áttörése” csomagot:

 Az Erő Forrás sokat segített a problémák leküzdésében.  „A meditációk, a hipnózisok és a kezelések hatására megerősödtem, úgy érzem újra képes vagyok szembenézni a problémáimmal. Hiszem, hogy ezeket most már képes vagyok megoldani, félelmeimet legyőzni.” - Ábrahám Margit
 
 Az Erő Forrás segített a problémák feloldásában

 "Nem voltam meggyőződve a hipnózis létjogosultságáról, sőt, féltem is attól, hogy csalódom és csak egy humbug az egész. Szerencsére alaptalanok voltak a félelmeim. Köszönöm.  "- Zemplényi Tündér

 Az Erő Forrás megtanított szeretni magam.

 "A program egy mankót adott nekem, amit mindig segítségül hívhatok, és segít fejleszteni magam. Megtanított szeretni magam, és nagyon jó tanácsot kaptam arra vonatkozóan, hogy hogyan növelhetem önbizalmamat és önbecsülésemet." - Zsuppány Gergely

 

Jelentkezz be most, a "Félelmek áttörése" programra:

70 / 582 – 6367 telefonszámon!

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, XXI. ker., Nagytétény, XXII. ker., Soroksár, XXIII. ker., Dunavarsány, Dunaharszti, Diósd, Délegyháza, Tököl, Taksony, Törökbálint, Érd, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Százhalombatta, Majosháza, Alsónémedi, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő, Vecsés, Kiskunlacháza, Ráckeve, Budakeszi, Biatorbágy, Baracska, Tárnok, Gárdony, Bicske és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, szorongások oldása, félelmek megszüntetése,  hipnózis, relaxáció, stresszoldás, kártyajóslás,  az angyalok, a prána, reiki, arolo, a természetgyógyászat, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

  Jelentkezz be most: 06 70 582 - 6367.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu