Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 A "természetgyógyászat"-ról mint fizikai, szellemi és energetikai módszerről

Természetgyógyász holisztikus szemléletA természetgyógyászat számomra a természettel való szinergiában történő együttélést jelenti. Ebből következik, hogy ezt bárki működtetheti, aki engedi áthatni magát a természet erejével. A természetgyógyász lehet a legegyszerűbb ember, aki a legelőn kaszál és a természetet figyeli és az is, aki csenben egy nyugodt helyen elvonulva szemléli az energiák áramlását.

Ebben a holisztikus világszemléletben gondolkodva be kell látni, hogy fizikai szinten a betegség és a gyógyszer is egyfajta rezgés minta. Ha időben észleli az ember a rendellenességet kijavíthatja, ha később akkor csökkentheti rezgését. (Korai fázisban könnyebb visszafordítani a folyamatokat. Később észlelve már esetleg "csak" fájdalmat lehet csillapítani.)

Az érzelmi rezgések, mint a düh, harag, stb. igen dinamikus rezgések, amik ártanak mind  annak aki gerjeszti és annak aki észleli. (Nyilván ezért próbálja mindenki minél gyorsabban elkerülni ezeket az embereket.) Az ilyen és hasonló sressz helyzetek feloldásának vágya szükségessé teszi a természetgyógyászati kezeléseket, terápiákat (is) és egyéb relaxációs és meditációs technikák elsajátítását.

A vallási meggyőződések nem zárják ki az energiák különböző szintű mozgatását. Pl. a Buddhista vallásban "Om mani padme hum"-ot (Békesség a földön élő minden lénynek!) imádkozzák, míg a malát pörgetik kezükben. A nyugati vallásokban az olvasót morzsolgatják, miközben Istenhez imádkoznak. Mindkét rezgésminta lelki békét és harmóniát teremthet, ha megvan hozzá a megfelelő hit és odafigyelés. 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Délegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Százhalombatta, Majosháza, Alsónémedi, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

  

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu