Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Relaxációs technika

Relaxációval a stressz ellenA mindennapos feladataid ellátásakor és azon kívül is kerülhetsz olyan nehéz élethelyzetbe, mikor külső körülmények, vagy belső történések hatására kibillensz egyensúlyodból.

Ilyenkor fokozottan érzékennyé válhatsz. A krízisek leküzdésében is segítenek ezek a relaxációs gyakorlatok.

A relaxációs munka során a formátlan, ismeretlen, nem tudatos testi - lelki érzelmek alakulnak, formálódnak belső képekké, ezeket a relaxációt végző személy szavakká, esetleg más kifejezési módba (pl. rajz), majd leírással rögzíti. A relaxáló megjelenítései által a belső világa gazdagodik, színesedik, differenciálódik, és ezen folyamatokkal párhuzamosan a külső világának észlelése is élményszerűbb, árnyaltabb, inspirálóbb lesz.

A relaxáció rendszeres gyakorlása összegző hatású, új, magasabb szintű önszabályozást, önismeretet hoz létre. Beépülhet a napi életvitelbe és életre szóló egészségvédő és lelki - szellemi harmóniát biztosító eszközként fog működni.

Relaxáció utáni pihenttő alvásA relaxáció hatására nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel. Megszűnnek az alvási nehézségek, könnyebben veszel levegőt, határozottabbá válsz és megyszűnik a depressziós érzésed is.
 
Tehát ajánlom a relaxációt mindenkinek, anki nem tud megfelelően aludni, vagy folyamatosan feszült, ideges és stresszel.
Itt a relaxáció során kikapcsolsz és ebben a relax állapotban tisztán megláthatod, hogyan érdemes cselekedned a közeljövőben. Harmóniát teremthetsz így önmagaddal.
 
Relaxációval kapcsolatban hívjon: 70 / 582-6367 telefonszámon.

 

 

Szihetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Dunavarsány, Dunaharszti, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Délegyháza, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Tököl, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, relaxáció, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás  alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu