Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 Autogén tréning - Relaxáció

A relaxációs stresszoldás egyik hatékony rendszerét autogén tréningnek hívják. Ennek a meditációs formának a főbb elemeit átvettem.

 
Ha érdekli önt a strssz és az egyéb feszültségek oldása, akkor nagyon tudom ajánlani. Maga a program elég hosszú, ezért teljes terjedelmében nem alkalmas a meditációs bevezetőnek, viszont egyedülállóan hatékony relaxációs technika, amelyre az ember könnyen és gyorsan reagál.
 
 
Autogén tréning fizikai feltételei: 
 
Autogén tréning prána energiák alkalmazásával
  • érdemes fekve végezni, egy kellemesen meleg, kényelmes helyen;
  • a relaxáció idejére gondoskodni kell arról, hogy senki és semmi ne zavarhassa meg;
  • az autogén tréning egyéni és csoportos formában is végezhető.
 
 

 

 

 
A Meditáció másik válfaját, a nyugodt, kiegyensúlyozott, netán visszafogottabb emereknek ajánlom, mivel itt a hangsúly az ember  könnyebbségén, súlytalanságán és ellazulásán van.

Az autogén tréninget azoknak ajánlom, akik aktív, "felpörgetett" személyiségűek, és egy kicsit le kell lassulniuk. Ebben a relaxációban ugyanis a hangsúly az ember elnehezülésén és ellazulásán van.

 A Carl Gustav Jung által kidolgozott analitikus pszichológia szerint négy alapvető személyiségtípus létezik: a gondolkodó, az érző, az észlelő és az intuitív.

Ehhez hasonló személyiségtípusz írtak le a középkorban a testnedv alapján: szangvinikus (gondolkodó), flegmatikus (érző),melankólikus (észlelő), és kolerikus (intuitív).

A modern pszichológiai asztrológia szintén négy személyiségtípust különböztet meg: Levegő (gondolkodó), Víz (érző), Föld (észlelő) és Tűz (intuitív).

Mindezeket azért említem meg, mert fontosak lehetnek a személyre szabottan megfelelő és hatékony relaxáció és meditációs technikák kiválasztásánál. Olyan ember ugyanis nem létezik, akinek minden és bármi megfelel.

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Délegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, a természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

  

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu