Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Csakra gyógyászat

A csakra kezelések módját egyénre szabottan, a fennáló probléma és tünetek tükrében oldjuk fel.

Csakra gyógyászatA csakrák testünk energetikai központjai, csomópontjai. Az emberi testben 7 fő csakra van és több ezer mellékcsakra. (1. Gyökér csakra, 2. szex csakra, 3. napfonat csakra, 4. szív csakra, 5. torok csakra, 6. harmadik szem csakra, 7. korona csakra. )

Az első három a Földi létsíkhoz kapcsol bennünket, az utolsó három pedig a szellemi világgal köt össze. A szívcsakra egyensúlyt teremt a Földi és spirituális létsíkok között.

Ha bármelyik csakránál egyenetlen az energia elosztás, vagy túl sok, vagy túl kevés (gátolt, blokkolt), akkor hamarosan fizikai tüneteket is hordozni fog az egyén. (Elöször enyhe, majd fokozódó tünetekkel, ha nem sikerül kiegyenlíteni a kórosan működő csakra energia áramlását.)

Minden csakrához külön szervek és testnedvek tartoznak. Így a fizikai tünetek a már huzamosabb ideje problémás csakrára utalnak.

A csakra gyógyászat során kijavításra kerül a hibás csakra energia mintája, vagy blokkja és a munka végére a fizikai tünetek is enyhülnek, majd elmúlhatnak. Hiszen a kiváltó OK megszünt, így a következménynek is meg kell szünnie.

Csakra gyógyászat tudományos háttere

A testünket, mint egy finom energiákból álló elektromos hálózatot kell felfognunk. Ebben a hálózatban vannak kisebb, illetve nagyobb központok és csomópontok (elágazások). Ezeknek a központoknak kisebb, vagy nagyobb területek elektromos ellátását, felületi feszültségét kell biztosítaniuk, hogy ne essen szét a rendszer. Ezeket a központokat nevezzük jelen esetben csakráknak.

Kirchhoff I. törvénye a csomóponti törvény. Ez a törvény kimondja, hogy a csomópontba befolyó áramok összege megegyezik az onnan elfolyó áramok összegével. Tehát, ha a csakrába beérkező energia nem tud a blokkok miatt megfelelő mennyiségű elágazáson továbbhaladni (terület alulműködik), a működő elágazásokat pedig meg kell terhelnie (túlműködés). A huzamosabb ideig fennáló túlterhelés (pl.: tartós stressz) zárlatot okozhat, ami esetünkben fizikai tünetek megjelenéséhez vezet, ami a zárlat feloldásáig fokozódhat.

 
 
 
 
 
Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, aura, csakra gyógyászat, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu