Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Jóslás, "látás", médiumi képességek

Sokan fordulnak manapság látókhoz, jósokhoz, médiumokhoz, asztrológushoz a jövő kifürkészése, problémák megoldása céljából, vagy csak kíváncsiságból. Életünk során a saját élet forgatókönyvünket ismételjük újra és újra, a régi beidegződésekkel, sémákkal futtatjuk végig, így előre jósolható, látható akár előző életeink tükrében is, hogy milyen hibákba esünk majd bele.

Az Erő forrás alternatív gyógymódjai közül számos olyan lehetőség van, ami a belső utak és külső kapcsolatrendszerek tiszázását, feloldását, fejlesztését szolgálja - múlt, jelen és jövő tekintetében. Én személy szerint azt szeretem hangsúlyozni, hogy érzékelek, mert ez néha több mint a "látás", hiszen van "hallási-", "érzési-", "érintési-", "szaglási-" és "ízlelési" érzékelés is. Nagyon ritka, hogy minden érzékelés együtt működik.

A látást úgy tudnám leírni, mintha egy Doppler radarral végigpásztáznánk egy területet és ez alaján elmondom, hol volt eltörve a csont, hol van csontritkulás és hol találhatók pl. ciszták a szervezetben. Ez a látás lehet kis területet átölelő, pontosabb figyelem-koncentráció, de lehet pl. aurára kiterjedő érzéseket, emlékeket felkutató érzékelés, vagy csak aura színének megfigyelése. Ezt a tanfolyamokon tanítom és a technika elsajátítható.

Az élet forgatókönyve a sok "kellene", "illene" és "muszáj", a feltételekhez kötött válaszok és elvárások összessége. Ez mind a múltban gyökerezik, bármilyen is volt az. Ezt nevezhetjük karmikus tapasztalataink összegződésének is.

Látó és érzékelőA jóslás, vagy látás, médiumi képesség abban tud segíteni, hogy a születésünk előtt kitűzött célokat meg tudjuk valósítani. Ezt úgy kell elképzelni, mint a golfpályán lévő lyukakat és az ember pedig tehetségétől függően, igyekszik beletalálni a lyukba, hogy a következő pályára léphessen. A látóként és jósként abban tudunk segíteni, hogy ezek közt a lyukak közt ne fusson fölösleges köröket.

A látók abban nagyon jók, hogy villám meditációkra, ráhangolódásokra, letapogatásra képesek. A hozzájuk forduló érdeklődő életére, érzéseire ráhangolódnak és meglátják, megérzik hol akadt el, az életének mely területén és miben kell megváltoznia. Ugyanezt megteheti bárki, ha veszi a fáradságot és meditál, vagy előző életes utazásra vállalkozik. Így nyílván több időt és nagyobb áttekintést szentel egy bizonyos rossz minta korrigálására. Az élet forgatókönyvének megváltoztatása mélyre ható gyógyulást eredményezhet az élet minden szintjén.

Ezek a képességek, mint minden más precíz munkánál is, a látó, jós érzelmi és mentális tisztaságától és kipihentségétől is függ. A látás képessége egy kicsit pontatlannak tűnik, hiszen ez inkább érzékelés. Az érzékelés azért több, mert a látás mellé audio és érzékelési élmények is hozzá adódhatnak. (Pl.: koromsötét, nyírkos, dohos kövekkel kirakott verem érzékelése előző életes utazás során.)

Látás, jóslás, asztrológia és előző életeses utazás mind segíthet feloldani régi, problémákkal teli szokásainkat, blokkjainkat. Én személy szerint a saját élményt helyezem előtérbe, ezért a vezetett meditációt, előző életes utazást és a hipnózist tudom szívből ajánlani.

Jelenlegi tapasztalataink kulcsát más, a születésünket megelőző életeinkben találhatjuk meg. Korábbi életeink újbóli átélése gyógyírt nyújthat krónikus betegségeinkre, megszabadíthat  bennünket fóbiáinktól, javíthat kapcsolataink minőségén, testi-lelki jólétet és friss gondolkodást hozhat életünkbe.

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XI ker., XXI - XXII ker., XXIII. ker, Soroksár, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Örkény, Hernád, Újhartyán, Gyál, Üllő, Vecsés, Kiskunlacháza, Ráckeve és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, aura, látók, tértisztítás, földsugárzás mérése, harmonizálás, mágia, médium, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, szellemsebészet, reinkarnáció, jósok és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu