Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Reiki energetikai gyógyító módszer

Reiki kezelésEz a reiki módszer előmozdítja az ember belső energia mintáinak harmonizálását, a mindennapi gondok belső oldását. Mindezek mellett segíti a reikit használót egy szent légkör, környezet megteremtésében.

A gyógyítás, az egészségmegőrzés, a betegség megelőzése (prevenció) mind szorosan hozzá tartozik a reiki energia alkalmazási területeihez. Ez az energia gyógyít és kényeztet.

Mit jelent a reiki gyógyító energetikai irányzat?

A japán reiki szó több jelentéstartalommal rendelkezik.

A rei szó jelentése lehet például: az isteni, a természetfeletti, a szellemi természet, a szellem fénye, karizmatikus erő, felfoghatatlan szellemi erő, egy sámán, egy jós, hogy néhányat említsek.

A ki szó jelentése lehet: szív, befolyás, akarat, szándék, vitális energia, láthatatlan életerő.

Mindezek alapján elmondható, hogy a reiki spirituális gyógyító rendszer.

A reiki kezelések hatással vannak a fizikai test életjelenségeire, mint pl. a kezelés közben fellépő gyomor mozgás, vérzés megszűnése, stb. A tradicionális japán reiki légzőgyakorlatai elég hasonlóak a jóga pránájáma gyakorlataihoz, aminek célja a prána energia ("életlevegő", a testet és az elmét összekapcsoló erő) feletti uralom megszerzése. A reiki energia nem teljesen azonos a prána energiával, de hatással van rá.

A reiki spirituális gyógyító rendszer hatásai lehetnek:

A reiki energia hatására a szervezet méregtelenít, lázat - , vérzést csillapít, sebek, törések regenerációját segíti elő. A szellemre is jótékonyak a hatásai, hiszen megnyugtat, pszichét elcsendesíti és a stresszt feloldja. Segítségével a rossz beidegződéseket felül lehet írni és a testi - lelki fájdalmat enyhíti. 

 

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, mágia, reiki, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu