Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Csontrendszer rendbe tétele

 
Masszázs Szigetszentmiklóson A csontok, izületek és porcok a gyökér csakrához tartoznak. Ha valamilyen eltérés mutatkozik, akkor a gyökér csakra valamilyen okból gyengébben működik. A csontrendszerre kihatással van a lelki állapot is. Be is mutatom ezt a folyamatot.
 
Ha valamilyen negatív lelki befolyás ér, például egy várható anyagi nehézség, akkor a jobb láb izmai fokozottan elkezdenek húzni, ami hatására egy "szinte láthatatlan" sántikálás jön létre. Ez elmozdítja a medence csontot és izmait, ami egy derékfájást eredményez. Ha ez így megy tovább, akkor a hát csigolyái is elkezdenek elcsúszni, majd a nyaki csigolyák is. Innen pedig egy hát és nyakfájás várható...    
 
 
A csontrendszer egészségének jótékony hatásai:
 
Enyhíti a stresszt, szorongást, depressziót, a hátfájást, a nyakfájást. Enyhíti az izmok feszítését, a magas vérnyomást csökkenti. Lehetővé teszi a szívritmus, a vérnyomás és a vérkeringés normalizálódását, jobb alvást biztosít. Fokozza az izmok teljesítőképességét. Az energetika alkalmazása a hagyományos gyógyászati módszerek kiegészítéseként, betegségek megelőzésére és a szervezet felfrissítésére ajánljuk.
 

A csontrendszer idegrendszerre gyakorolt hatása:

Amennyiben a csontok, izületek, porcok és izmok a megfelelő helyen vannak, valamint egészségi állapotuk kielégítő, ezt energetikai kezelésekkel és manuális mozgatásokkal, akupresszúrával el tudjuk érni, az idegrendszer is könnyebben lel lehet nyugatatni. A lelki hatások befolyásolhatják az ideg pályákat, amit több féle stressz oldási technikával  karban tudunk tartani. Az idegrendszert autogén tréninggel, meditációval, hipnózissal, vagy energetikai regenerációval tudjuk ellazítani.
 
Az otthoni lazítást a Félelem után szabadon című könyvvel is segítjük, valamint meditációs CD-k is rendelkezésre állnak.
 
 Csontrendszer regenerációja Félelem után szabadon könyvem és három meditációs CD
 
 

Szihetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Délegyháza, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció, masszázs iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

A meleg, harmónikus és kényelmes környezet segíti az ellazulást.
A meleg, harmónikus és kényelmes környezet segíti az ellazulást.

A meleg, harmónikus és kényelmes környezet segíti az ellazulást.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu