Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 Meditációk, a test és lélek menedzselésére

 

Az élet sok problémájára kaphat választ és megnyugvást az ember, ha meditál. Lehetőség van elengedni fájdalmakat, félelmeket, vágyakat álmokat pedig megvalósítani.

A meditálásnak sok haszna és kedvező hatása van mind fizikai, mind szelemi szinten is.

  Meditáció és önismeretA meditációban az ember befelé, a tudatalatti felé fordul, és egy olyan belső teret hoz létre, amelyben ennek az én-rétegnek a tartalmai felfokozhatók a tudatosság szintjére. A meditáció nyitottá teszi a tudatunkat a bennünk rejlő összes rejtett képesség és lehetőség felismerésére.

A meditációs belső utazásnak önnek is különleges, egyéni kalandokban lesz része. A tudatalatti az elérendő célként előttünk lebegő Grál képét, a lelki-szellemi kincsek kimeríthetetlen kelyhét kínálja.  

A meditációs technika gyakorlása során a legfontosabb: a jó közérzet és a valahová tartozás érzése, az önmagunkkal és az életünkkel való harmónia helyreállítása. Egyes meditációs technikák a keleti kultúrákhoz kapcsolódnak, és nem mindig felelnek meg a nyugati világszemléletnek és életmódnak. Én azt vallom, hogy a nyugalom, a csend és a higgadtság a kreativitás révén is elérhető. Egyesek maguktól, mintegy intuitíve is képesek meditálni. Másoknak meg kell tanulniuk a relaxációt és a meditációt.

A meditáció célja a relakszált tudatosság megteremtése. Az ember általában csak alvás közben éri el a teljes ellazultság állapotát - a teljes tudatosságot pedig csak a felfokozott adrenalinszint állapotában. 

A relaxáltság és a felfokozott tudatosság csak ritkán jelentkezik együtt, és ez az élmény igencsak eltér mindattól, amit a normális életben vagy az álomban tapasztalhatunk.

 Ennek az állapotnak az eléréséhez én két módszert tudok ajánlani.

Az egyik a meditáció hagyományos útja, a másik a tudatszinkronizációs technika. Ez a tudatszinkronizáció egy zenés meditáció, amibe alfa-, béta- gamma- és théta hullámok vannak ötvözve. Attól függően mi a célja a meditálónak: relaxáció, tanulási képesség fokozása, tesből kilépés, vagy csak koncentráció javítása, stb.

 

Segít megtalálni a belső nyugalmat és "laza" leszek

 

    Meditációk típusai szerinti felosztás:

 

színmeditációk,  

csakra meditációk,

gyógyító meditációk,

szeretet meditációk,

dinamikus meditációk,

reinkarnációs meditációk,

inspiráló meditációk,

zodiákus meditációk,

belső meditációs utazások,

ünnepi meditációk,  

 kundalíni meditációk, 

 imaginációs meditációk,

 élmény meditációk,

atlantiszi király angyal meditációk,

őrangyal meditációk,

Merkaba meditáció.

 

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Délegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógyászat, a természetgyógyászat, imagináció, hipnózis,  ezotéria, mágia, angyalok, őrangyalok, király angyalok, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu