Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Erő forrás alternatív módszerekről röviden:

A prána öngyógyító és fejlesztő energetikai módszer hatása: 

Prána kezelés hatása

 Ősi tibeti – vagy inkább még régebbi – prána energetikai módszer, amelynek segítségével kezei a nadikon keresztül közvetítik ezt a csodálatos prána energiát. Fokozható az energia minta erőssége és lágysága a különleges szimbólumok. Az élet valamennyi területén kifejti kedvező hatását:

 • megerősíti és elmélyíti kapcsolatát igazi valójával;
 • megszépíti érzelmeit: a félelem, a harag, az agresszió átalakul szeretetté, bizalommá és kreativitássá;
 • enyhíti, vagy megszünteti a fájdalmait, segíti a gyógyulási folyamatokat.  

 Segíti az ember testi, lelki, szellemi gyógyulását, harmónizál, mert

 • növeli a tudatosságot, 
 • megvilágítja az életfeladatait, 
 • emeli belső fényét, szeretetét.   

 A prána energetika az egyetemes szeretethez való közelítés különleges eszköze. Azért különleges, mert a fénycsatorna, amelyet a szívcsakrához kiépít a szellem és a lélek központjain keresztül vezet, s így alkalmas arra, hogy a legtisztább forrással kösse össze gondolatait, érzelmeit. A nyitást követően lehetősége van arra, hogy megtisztuljanak gondolatai, nemesedjenek érzelmei, s a kettő együttesen testét is kedvezően befolyásolja. Ha mindennek tudatában van, akkor léphet tovább, azaz kiléphet egy magasabb dimenzióba azokkal a jelekkel, amelyek rendelkezésére állnak.  

Szellemsebészet, pszí-sebészet:

Ezzel a technikával különböző aurarétegek és a fizikai test is tisztítható. Alkalmazása után a kezelt egyén felszabadultabb, energikusabb lesz.

Stresszkezelés – Relaxáció – Meditáció - Szimbólum kezelés - Hipnózis:

 Egymásra épülő, vagy rokon technikák, melyeknek a módszertani felépítése a következő:

 • Relaxációs alapgyakorlatok. Ez az autogén tréning esetében az alap maga is 7 fokozatú, amely áll az általános lazításból és a 6 alap gyakorlatból: a nehezedési, átmelegedési, szív-, légzési, zsigeri és fejre vonatkozó formátumokból.
 • Az alapgyakorlatok eredményeként a továbblépésnél építhet az elmélyülést és intenzitást növelő, már megszerzett és uralt organizmikus átkapcsolás, megváltozott tudatállapot és passzív koncentráció meglétére. Innen több irányba haladhat: célzott szervtréningek, speciális célformulák, fókuszolás, mind az adott probléma megoldó eszköztára.
 • A meditáció és imagináció, mint a megváltozott tudatállapotban előhívható belső képekkel való munkát segítik.
 • A belső képekkel való munka is változatosabb lesz ezen a szinten, a hívóképek egymásutániság útján az egyszerűbbtől az összetettebbig, a felszíntől a mélységiig strukturálódik a képekkel való feldolgozási munka.
  A folyamat végére az építkező jelleg hatására kibontakozhat felépülhet, testi-lelki-szellemi harmóniát nyerhet.
   

Előző életetek megtapasztalása – reinkarnációs utazás technika:

 Reinkarnációs utazás, előző életekOlyan tibeti technika, mely segítségével feltárulhatnak  Ön előtt előző életbeli, illetve a jelen élet múltbeli élményei. Elsősorban oldás a célja. Rengeteg olyan érzelmi blokkot hordoz magával a tudatalattiban, melyek - bár nincs tudatában - úton, útfélen gátolják a továbbhaladásban. Ilyenek a félelmei, konfliktusai stb. az élet különböző területeiről. Másodsorban segít az önismeretben, ami ugyancsak gyógyulásokat eredményezhet, oldja a karmikus (jelen és múlt élet béli cselekedeteit) terheket, felismerésekre tehet szert, melyek segítik jelenlegi életutját.

 

Kártyavetés – jóslás:

Fizikális (kártya) és szellemi összetevői miatt kézzelfoghatóbb technika a pusztán szellemi módszerekkel szemben. A tarot kártyavetést alkalmazom. Megfelelően megfogalmazott kérdések alapján folyamatosan tárom fel az összefüggéseket.  

Életvezetési, párkapcsolati, békéltető vitarendezés (mediáció):

Mindenki tudja, milyen rossz közérzetet okoz, ha elhanyagoljuk testünket – miért lenne hát ez másképp lelkünkkel? Mindenkinek szüksége lehet élete során olyan konzultációra: ami kimozdítja, továbblépteti egy adott problémán, legyen az fiatalkori, vagy idős kori helyzet.

A mindennapos feladatokon túl kerülhetünk olyan nehéz élethelyzetbe, mikor külső körülmények, vagy belső történések hatására kibillenünk egyensúlyunkból. (Halál a családban, párkapcsolati – szexuális problémák, szülő – gyermek kapcsolati nehézségek, társfüggőség, drog és alkohol problémák, egyéb megküzdési nehézségek.) Ilyenkor fokozottan érzékennyé válunk: a krízisek leküzdésében segítenek ezek a konzultációk, mediációk.

 Test- és fülgyertya alkalmazása:

Az adott területen lerakódott káros anyagok eltávolítása történik általa. Az ősi módszer vérbőséget okozva kioldja a terület lerakódásait, a felület előmasszírozva fokozott tisztuláson megy keresztül. Minimum 3 alkalom javasolt észrevehető hatás eléréséhez.
 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, XXI. ker, XXII. ker. Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl, Érd, Szigetcsép, Törökbálint, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, prána tanfolyam, szellemsebészet, szellem gyógyászat, pszí sebészet, ezotéria, jóslás, rontás, átok iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő forrás alternatív gyógyász központban.

 

Jelentkezzen be: 06 70 582  - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu