Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 

Meditációs alaptanfolyam

Buddhista és taoista alapokra épülő meditációs tanfolyam kezdőknek és haladóknak, amely semmmilyen előképzetséget nem igényel. A meditációs készség kifejlesztését az alapoktól építem fel, felhasználva évtizedes meditációs tapasztalataimat és a modern kor technológiai vívmányait.

A meditációs alaptanfolyamot elvégeztem. A hétközben felgyülemlett stressz levezetéséhez is ajánlom a tanultakat...

Meditációs tanfolyamokra előzetes bejelentkezést kérünk! Egy - egy tanfolyamra maximum 5 főt tudunk fogadni, a jelentkezés sorrendjében.  Bejelentkezés telefonon, vagy e-mail-ben.

Célom segíteni a mindennapokban nagy követelményeknek kitett embereket. Figyelmüket ráirányítom arra, hogy a nyugodt agynak milyen nagy jelentősége van a rendezett társadalmi és munkahelyi légkör megteremtésében.

Meditációs tanfolyam

A meditációs tanfolyam során tapasztalatot szerezhet az agy hatalmáról, testünk és környező világunk átalakíthatóságáról, bepillantást nyerve a látható és láthatatlan világ közös alapjaiba, titkos törvényeibe.

Ritkán jut eszünkbe, hogy a gondolat természetes része életünknek, mégis meditáció útján, ha időszakosan is, de kikapcsolható. A budhista tanítók gyakran mondják: "Ürítsd ki agyadat!" Hogyan lehetne kiüríteni, ha folyaton újabb és újabb gondolatok törnek ránk! Az agyunk folyamatosan dolgozik, így ha nem adunk neki munkát, talál magának! Ilyenkor jönnek elő azok a negatív gondolatok, amelyek növelik belső feszültségünket és problémáinkat gerjesztik.

A meditáció során az életünk szempontjából kedvezőtlen gondolatokat ki kell küszöbölni és pozitív tartalmú szubjektív érzésekkel kell helyettesíteni. Mindennek megvalósításához több gyakorlat is elsajátítható a meditációs képzésen.

Meditatív állapot létrehozására mindenki képes, kinek több, kinek kevesebb idő szükséges elsajátításához. Ez a folyamat mennyi idő alatt zajlik le, az személyenként - elérendő céloktól és motiváltságtól függően - és kultúránként változik. Ez a meditációs tanfolyam a mai kor kihívásokkal teli rohanó emberének készült. Így egyszerű, az agyunk kiürítésére tett több éves gyakorlást felváltva egy könnyed pozitív tartalmú érzéssel tölti ki a gondolati síkot, így kizárva tartja a kellemetlen, felzaklató gondolatok eluralkodását.

Meditációink egy része a vizualizációs képesség fejlesztését szolgálja, aminek végcélja egyfajta belső látás kialakítása. A meditatív állapot létrejöttekor agyunknak, elménknek a szuggesztív benyomások iránti befogadóképessége hatványozottan megnő. Itt válik el egymástól a hipnózis és a meditáció, bár eszközrendszerük tekintetében mindkettő a meditáció egy válfaja.

Ezeket a meditációkat irányított - (mit tegyen?!) és vezetett (hogyan érez?!) meditációs fajtákra lehet osztani. Mindkettő irány hasznos lehet a meditáló céljától függően.

A meditatív állapotot a nap bármely szakában előidézhetjük! A meditálóban keletkező energiatöbblet a meditáció tárgyának irányába haladva, azt szinte létrehozza. Ezért az önfejlesztő meditációk gyakorlása azt a célt szolgálja, hogy tudatunknak a tudat alatti része feletti minél nagyobb irányítását megszerezze.

Itt az a célja a meditációs tanfolyamnak, hogy a meditáló megtanulja: hogyan gondolja, amit gondolni akar, beleértve a tudatalattiból érkező impulzusokat is, és mikor akarja azt gondolni.

A meditációs tanfolyam végére növekedni fog koncentráló képessége, láthatóvá válnak a mindenség apró részletei, gazdagabbá válik világa. A telepátia, a gondolatolvasás, a jövőbe látás, a jóslás is a meditációnak egy továbbfejlesztett változata, csak a meditáló gondolatai korlátozzák képességeit.

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, mágia, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu