Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Reinkarnációs terápia, karma és blokk oldás

A reinkarnációs kezelés története

A reinkarnációs utazás több módon történhetMagát a múltba való visszatérési élményt igen ősinek hisszük, a reinkarnációs terápia viszont egészen biztosan az.

Sokan „emlékeznek” arra, hogy Egyiptom szentélyeiben azon munkálkodtak, hogy le tudják győzni a megelőző életek traumáit. Mások még messzebbre merészkedtek vissza az időben, Atlantiszhoz és még azon is túlra.

A bennszülött amerikai indiánoknak (mind északon, mind délen) és más sámáni kultúrának „a lélek visszanyerésére” irányuló praktikái a régmúltba nyúlnak vissza. A tibetieknek is vannak olyan karmikus gyógyító módszereik, amelyek legalább 2500 évesek. A buddhista gondolat sajátos változata, amely náluk figyelhető meg, a korábbi sámánhit számos elemét foglalja magába. A hipnózis például a jógik régi eszköze.

Az előző letetek modern nyugati terápiás megközelítései azzal kezdődtek el, hogy Franz Anton Mesmer (1734-1815) újból felfedezte a hipnózist. Ehhez szükség volt a pszichoanalitikus technikák fejlesztésére és olyan ősi doktrínák újraéledésére, mint a teozófiában megjelenő reinkarnáció, illetve más ezoterikus tanok, amelyek a XIX. század végén és a XX. század elején tűntek fel.

 

Többféle technika létezik, ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül:

 

Transz:

 

A transz mesterségesen előidézett , úgynevezett „alvási” állapot, mély relaxáció vagy módosított tudatosság. Ez a technika eléri a tudatalattit, a tudatosságnak azt a szintjét, amely a hétköznapi, mindennapos tudatosság „alatt” rejtőzik, minden emlékünket megőrzi. A tudatalatti végtelenül erős. Nagy fokú gyógyításra képes.

A transz során a klienst átkalauzolom az időn, megmondom hova menjen vissza, milyen bizonyos időszakra, vagy eseményhez. A transz élénk, átéli a kliens az élete érzéseit, fájdalmait és örömeit. Lehet hozzátenni gyógyító és átformáló technikákat is, amivel az utazás értéke megnő, de tovább is tart.

 

Sámáni utazások:

 

A sámáni utazásokban vagy én veszek részt a kliensem nevében, vagy a kliensem az útmutatásaim alapján. Néha használok hangokat is. A folyamat az én irányításom alatt marad.

 

A lélek visszanyerése:

 

A lélek visszanyerése során „a lélek egy része” ott ragadt a megelőző életekben vagy a gyermekkorban. A kliensem, vagy én odautazok, ahol a lélek darabja található, azért, hogy ki tudjam onnan szabadítani és bele tudjam illeszteni a kliens jelenlegi életébe.

 

Megelőző élet karmáinak oldása:

 

Itt közvetlen módon éli át a kliensem a megelőző életét vagy életeit, hogy megszűnjenek az elfojtásai. Kiterjedhet az életek közötti stádiumra és a jelenlegi életbe való születés újraélésére is, hogy a mostani jelenlétet kiteljesítse.

 

Megelőző életek, reinkarnáció: a bizonyíték

Napjainkban elsősorban a Kelethez kötik a reinkarnáció fogalmát. Valójában ősi hiedelemről van szó, amely egy időben Nyugaton is igen elterjedt volt. Görög filozófusok, például Platon, hiatkoznak rá. Pythagorasz azt állította, korábbi életében Aethalidész képében jelent meg, majd Euphorbuszként született újjá - akit Menelaosz megsebestett a trójai háborúban.Abban az életében Merkuriusz ajándékának nyilvánította lélekvándorlásainak, illetve azoknak az élményeknek és tapasztalatoknak az emlékét, amelyeket saját leleke más lelkekkel együtt átélt a halál és az újjászületés között. Szerinte volt már gyönyörűséges kurtizán is.

A reinkarnáció a gnosztikus kereszténység egyik alapelve, amely az Újtestamentum sok "tiltott" könyvében szerepel. Körül - belül kétszáz évvel a kereszténység létrejötte után egy tanács addig - addig válogatott több mint kétszáz gospel közül, amíg csak négy "elfogadható" kötetnyi maradt. Még így is akad azonban ezekben néhány utalás a reinarnációra (lásd: Máté 16:13-4, 17:9-13, 11:11-15, János 9:34, Rómaiak 9:10-13, Jelenések Könyve 3:12).

553-ban azonban az Egyházak Tanácsa ratifikálta Justinanus Császár kiátkozási iratát, amelyet ő a Doctrine of Origen ellen bocsátott ki. A Doctrine of Origen az emberi lélek születés előtti létezéséről, így tulajdonképpen a reinkarnációról szólt.

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu