Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Földsugárzás mérés és energetikai védelem

A földsugárzás léte nem kérdés a ma élő ember számára, melyek lehetnek hasznosak, vagy ártalmasak a szervezetre. Az egész emberiség ebben a folyamatos sugárzásban fejlődött ki. A sugárzások valószínüleg egy időben születtek a bolygónkkal. A Föld folyamatosan kisebb - nagyobb mennyiségű sugárzást bocsát ki a magtól a felszín és légkör irányába. Ez egy természeti jelenség, mely hatással van a Földön élő összes létező életformára.
A Földre ható sugárzás, ami a kozmoszból érkezik és szintén hatással van életünkre, kozmikus vagy csillagsugárzásnak nevezzük.  A Föld belsejéből jövő sugárzások gyüjtő neve a földsugárzás, ezek befolyásolják életfolyamataink, különböző impulzusaikkal. A kozmosz felől érkező hullámokat, rezgéseket a Föld légköre megszűri és a földsugárzások modulálják, így egészségünkre nagyobb részt ártalmatlan formában találkozunk velük. A földből érkező sugarak nem szűrt sugarak, áthatolnak mindenen, kő, beton, fa, műanyag nem tudja megállítani.  A földsugárzások intenzitása ugyanolyan erősen jelen tud lenni a föld felszínén, mint a felhőkarcolók tetején.

A földből érkező sugárzásokra jellemző, hogy függőlegesen fölfelé haladnak és intenzitásukat alacsony és nagy magasságokban is megőrzik. A kozmosz felől érkező hullámok és a föld közötti térhullámok energiái koncentrálódnak, hatványozódnak a Föld lemezeinek vetődéseinél, törésvonalainál, valamint vízerek és érctelérek fölött. Ezeket a térhullámokat jelentősen alakítja az évszak, napszak, hőmérséklet, páratartalom, a bolygók mozgása és egymásra gyakorolt hatása.

Az embereknek és minden élőnek ezeket a természetes sugárzásokat fel kell dolgozniuk, hiszen a kozmikus és földsugárzások nélkül nem lenne élet a Földön! Fontos, hogy mindenben a középutat megleljük, ez igaz az energiákra, a földsugárzásokra és mágneses terekre is.

A földsugárzásokat hét fő csoportra oszthatjuk. Ezek a csoportok jelentős élettani hatást gyakorolnak a Földön élőkre.

Fö földsugárzás csoportok:

- Vízérsugárzás (föld alatti vízzáró rétegek átszivárgásai, vízátfolyások);

- Hartmann-sugárzás (a föld mágneses sugárzása);

- Curry-sugárzás és pontok (poláris mezősávok);

- Szent György és Ley (mágneses energiaháló);

- Geológiai törésvonal (lemeztechtonikából adódó törésvonalak);

- Érctellér (földben lévő ércmező);

- Elektromágneses sugárzás (technikai eszközök).

Földsugárzások mérése radiesztéziás eszközökkel:

Az emberek mindig nagy becsben tartották a föld kincseit, ezért a bányászat mindig állami monopólium volt. Rendkívül nagy elismeréssel voltak azok iránt az emberek iránt, akik felismerték egy-egy hely adottságait és föld mélyén rejlő kincseit (oázisban a vizet, alaszkában az aranyat, vagy a Dallas sorozatból ismert olaj mezőket). Ehhez egy ősi, jól bevált radiesztéziás eszköz a vessző, vagy lengyel bot.

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, ezotéria, aura, terápia, tértisztítás, harmonizálás, radiesztézia, földsugárzásmérés, mágia, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, szellemsebészet, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

   

 

 

 

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu