Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Mantra - varázs erejű szó, mondat

A mantra szó, mára már a meditáció mellett, a mindennapi életünk részévé vált; célok és gondolatok teremtő eszközévé.

Saját mantra lemeditálásaA mantrák, a mágikus szavak, imák, fohászok és varázs mondatok, misztikus költemények közül származnak. Szanszkrit eredetű szó, a man szótag jelentése: gondolkodni,  -tra toldalék jelentheti: eszköz, oltalom, megszabadulás. Tehát összefolglalva a mantra szó: olyan eszköz, mellyel az elménk uralma alól tudunk felszabadulni. 

Figyelem, összpontosítás, teremtés eszköze a mantra.

Felbecsülhetetlen értéke abban áll, hogy lecsendesíti az elme háborgásait, csapongását, állhatatossá teszi az embert, képeesé tesz az egyirányú figyelem összpontosításra. A mantra egyfajta mankó, kapaszkodó, támasz agyunk állandóan változó világában.

A mantrák ismételgetésével, ritmikus éneklésével, spirituális változást lehet előidézni (az elme felszabadítására).

A keleti felfogás szerint a matrának akkor van teljes hatása, ha egy gurutól, mesteről kapják meg. Eredetileg a mantra ismételgetésével valamilyen változás indítható el az egyén életében.

  Saját mantra

Saját mantra lehozatalára és megidézésére is van lehetőség az Erő forrás alternatív gyógyászatban. Ezekkel a varázs erejű szavakkal és mondatokkal megváltoztathatjuk életünk. A mantrák használatát és megidézését speciális rítuson keresztül keresztül kapja meg a hozzánk forduló.

Időnk nagy részében elménknek, agyunknak nincs mivel foglalkoznia, ezért csak úgy védhetjük meg magunkat csapongásaitól, kreálmányaitól, hogy mindenféle elképesztő helyzet megélésére kényszerítsen, ha leterheljük, feladatot adunk neki.

A saját mantrák ezt a célt szolgálják, mivel állandóan bevethetők, használhatók az elme lecsillapítására és céljainkra összpontosíthatunk álltaluk. A mantra fejlődésünk szempontjából hasznos energiaforrássá alakítja át félelmeinket, dühünket vagy a mások kárára történő önérvényesítési vágyunkat, megóvja használóját a meggondolatlan cselekvéstől, az elhamarkodott beszédtől.

A saját mantránk alkalmazásával: teljességgel megélhetjük érzelmeinket, hasznossá téve azokat számunkra, így a félelmet biztonságérzetté, a dühöt segítőkészséggé, a gyűlöletet emberi kapcsolattá transzformálhatjuk.

A saját mantra - az egység megteremtése számára - száguldó agyunknak, egyik leghatásosabb eszköze lehet. Mindig az alkalomhoz és a környezethez alkalmazkodó, megfelelő mantra szükséges ahhoz, hogy céljaink megvalósulásához a legjobb eszközzé váljon kezünkben.

Közismert mantrák

AUM mantra

 OM - Brahman - hindu - mantraAum (Óm) mantra - nyílt mantra, transzcendentális hangvibráció.

A védikus filozófia szerint az Abszolut Igazság három aspektusban tapasztalható meg:

Brahman, Paramátmá és Bhagaván.

Az első aspektust, a személytelen Brahman tudatállapotot, az Aum mantra rezegtetésével érhetjük el ebben az univerzumban.  

 Pránavának is nevezik az Om-ot, ami ezt is jelenti: fenntartja az életet és jelen van a légzésben.

Az Aum mantra a tudat négy megnyilvánulását is képviseli: ébrenlét, alvás, mélyalvás és a Turíja (ami túlvan az előző három tudatállapoton). Az A hang az ébrenlétet jelenti, az U az alvás tudatállapotára utal, az M a mélyalvást szimbolizálja. Az AUM utáni csend a Turíja, a negyedik tudatállapot, a lélek az eredeti transzcendens önvalóját tapasztalja meg.

 Om mani peme hung - nyílt mantra

A budhisták szerint a szeretet és együttérzés elérésében segít.

Om mani peme hung nyilt mantraA mantra szótagok jelentése a hat szenvedési sík megtisztításával hozhatók összefüggésbe.

Om - a boldogsághoz és a büszkeséghez való neurotikus kötődéstők szabadít meg, amelyek az istenek világában létezőket sújtja.

Ma - a nagylelkűség elérésében segít elérni a tökéletességet, a tiszta etika megvalósításában segít.

Ni -a türelem (a várakozás), a türelem (mások elviselése) gyakorlását mozdítja elő.

Pe - kitartásban segít tökéletesedni.

Me - a koncentrációt tökéletesíti.

Hung - a bölcsesség gyakorlásában segít.

 

  

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XI ker., XXI - XXII ker., XXIII. ker, Soroksár, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Örkény, Hernád, Újhartyán, Gyál, Üllő, Vecsés, Kiskunlacháza, Ráckeve és más városokból szeretettel várom a természetgyógyászat, hipnózis, meditáció, saját mantra, ezotéria, aura, terápia, tértisztítás, földsugárzás mérése, harmonizálás, mágia, reiki, arolo, Atlantiszi Király angyalok, őrangyalok, szellemsebészet, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

  

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu