Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Hipnózis és a benned rejlő lehetőségek  

A hipnózist több ezer éve használja az emberiség (jósok, papok, sámánok), a megváltozott tudatállapot elérésére.  Az európai inkvizíció és a boszorkányégetés sajnos erre a kultúrára elég komolyan rányomta bélyegét hazánkban is. A jelen kor hitvilága sok szimpadi elemmel, kulturális félelemmel és misztikával övezi.

Abban tudok neked segíteni, hogy a hipnózist felhasználva, a tudatodban fixálódott rossz szokásokat, hiedelmeket, félelmeket átprogramozzuk és számodra pozitív személyiségfejlődést érjél el.

                                            Mikor ajánlom Neked a hipnózist, mint megoldást?       

Problémák feloldódnak hipnózissalFájdalom,  

fóbia,  

pánik,  

allergia,

szorongás,  

félelmek, 

szenvedélyek leküzdésekor.

 

 Az  éber hipnózisban mindenre emlékszel. Hipnózisban, a technika végéig tudatodnál vagy, csak  egy mély relax állapotban. A lazítás és a probléma feloldása során, a belső megérzéseid a fontosak és a tudatod (egód) jelentősen beszűkül, de önkontrolod megmarad.

 A hipnózisban nincs lehetetlen További lehetőségeid hipnózissal:

 teljesítő képességed fokozhatod, 

 koncentrációd javítható,

 stresszoldásra,

 önismereted fejlesztésére,

előző életes utazásra,

emlékeid, érzelmeid felidézésére, és még sok érdekességre.

 A hipnózisos, módosult tudatállapot létrehozása, hatalmas spirituális élmény - valamiféle, nálunk nagyobb szellemiséggel történő kapcsolatfelvétel megtapasztalása. A régi kultúrákban az ember, módosult tudatállapotban, az istenekel tudott érintkezni. A hipnotikus módosult tudatállapot elérésének célja, hogy "hozzáférj bizonyos energiákhoz", amelyekkel azután tökéletesítheted magad és a környezeted életét.

A kreativitás fejleszthetőSalvador Dalínak van egy mondása: "Nincs szükségem drogokra, én vagyok a drog."

A legmagasabb szintű elragadtatottság ugyanis tulajdon belső világunkban van, tehát bármikor elérhető.

Amikor Dalí festett, belső erőit mozgósította önhipnózissal, extázissal, soha nem folyamodott külső izgatószerekhez. Az alkohol és a kábítószerek ugyanis csekély értékű, mulandó, kétes értékű élményt nyújtanak az alkotás öröméhez és elragadtatottságához képest.

 A természetes úton elért megindító és érzelemgazdag hipnotikus élmények megtanítják Neked, milyen szegényes, korlátolt álélmény szerezhető a kábítószerezéssel és italozással. Az ital és a drog nem tágítja a tudat határait, hanem szűkíti.

 

 Ősi bölcs igazság, hogy az örömérzés természetes állapot.

 

A tartós boldogság belső tulajdonság, mindössze a józan eszünket és az ősi technikákat kell elővennünk e boldogság megteremtéséhez. A tartós boldogság egyedül rajtunk múlik!

 


 A természetes elragadtatottságot és emelkedett hangulatot, kizárólag önmagadból tudod csak elő hívni. Ebben tudunk segíteni!

Elődeink több módszert is ajánlanak, a boldogságunk elé tornyosuló belső akadályok eltávolítására, ilyenek: a meditáció, a hipnózis, az előző életes utazás, a prána kezelések, az imagináció, az ima, a mantra, a kántálás, a dobolás, a tánc, a futás és még sok minden... A mai kor ajándéka a hipnotikus - meditatív állapot elősegítésére az Autogén tréning, a relaxáció, a harmonizáló zene, stb.

  

   A hipnózisnak többféle alkalmazása ismeretes:

 

  • Orvosi hipnózis
  • Terápiás hipnózis
  • Éber hipnózis - relaxáció
  • Teljasítményt fokozó hipnózis (10 - 30 %)
  • Előző életes - utaztató hipnózis
  • Show hipnózis

 

A hipnózis gyógyászatban való alkalmazása csak számunkra újdonság. Az USÁ-ban, Kanadában, Angliéban és Németországban például elfogadott orvosi módszer. A hipnoterapeuta a pszichikumban használja, a hipnotizőr az egészséges embereknek segít a hipónózissal. Az interneten található több film a szimpadi hipnózisról. Ezeket a tudat kizárásos módszereket több országban, így hazánkban is tiltják, illetve ÁNTSZ engedélyekhez van kötve, a show-ban történő megvalósításuk.
 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Törökbálint, Érd, Taksony, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, hipnózis, a természetgyógyászat, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív természet gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

 

 

toplista


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu