Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Prána energetikai kezelés – gyógymódok

  
Prána energetikai gócfelmérés
(radiesztéziás eszközzel)
Időtartama: kb.30 perc.
 
Csakrák a prána elosztó egységeiAz prána energetikai felmérés során az aurában jelentkező rendellenes energia gócokat keresem meg radiesztéziás eszközzel. A felmérés eredményeként: már meglévő, illetve kialakulóban lévő problémák feltérképezése lehetséges. Ezek lehetnek fizikai, érzelmi, mentális és spirituális eredetűek.
 
A folyamat során diagnosztizálás nem történik, hiszen az kimondottan orvosi hatáskörbe tartozó feladat. Ezt az eljárást prevenciós technikaként ajánlott kezelni.
 
 
Prána energetikai kezelés
 
Időtartama: a prána nagy kezelés kb. 1 óra 20 perc, a prána kis kezelés kb. 40 - 50 perc
 
Prána kezelésAz első prána kezelések után a tünetek felerősödhetnek, esetleg romlanak, és a javulás, csak utána indul meg! A tisztulási folyamatot fokozott folyadékbevitellel lehet könnyíteni. Egy prána kúra 10 alkalomból áll, minimum 4 – 5 alkalom kell a folyamat teljes beindulásához.
 
A prána energia áthatol ruhán, kötésen, gipszkötésen, fémeken. (Nem kell levetkőzni!)  A prána kezelések minden esetben igazodnak a kliens szükségleteihez.
 
Idős embereknél, kicsi gyerekeknél, vagy nagyon beteg embereknél a prána energetikai kezelés időtartama rövidebb.
  
A prána kezelés támogatja az orvosi gyógymódokat, kiegészít minden terápiát, pl. hipnózist, masszázst, légzésterápiát, akupresszúrát, pszichoterápiát, stb. Nem pótolja a gyógyszerek alkalmazását! A prána kezelés aktiválja az öngyógyító erőket, különösen segít operáció előtt vagy után, lábadozási időszakban.
A prána energia segíti a test teljes regenerálódását, optimalizálja a sejtek életerővel való ellátását. Ennek következtében a prána kezelést alkalmazó egyén életereje nő és élete is meghosszabodhat, kortalanná válik.
 
 
Pránikus Aura simítás
 
Időtartama: 15 perc
Aura rétegek kiegyenlítése, tisztítása: hatására relaxáció, illetve aktív tettrekészség érhető el, a kívánt céltól függően. 
 
Mágikus tárgyak
 
Lehetőség van személyre szabott varázstárgyak készítésére: avatott gyertya, nyaklánc, gyűrű…
 
Karmikus szálak oldása
 
Karmikus szálak feloldhatókVannak olyan esetek, amikor hiába próbál egészségesen élni az ember mégis egészségügyi problémái vannak, vagy tenné a dolgát, de valami mindig visszahúzza… ekkor ajánlott ezeket a szálakat feloldani. Több módja van ezeknek a karmikus szálaknak a feloldására:  ilyen a hipnózis,  előző életes utazás,  prána kezelések, de a leghatásosabb a tanfolyam során történő energetikai beavatás.
 
 
 Előző életes utazás
 
A reinkarnációs (előző életbeli) utazás időtartama egyéneneként változó, általában kb. 2 - 3 óra. Lehetőség van több életbe is elutazni. Szükséges néhány felkészítő meditáció, vagy tisztítás, mielőtt az előző életes utazásba belekezdünk. Az utazó az egész folyamatra emlékezni fog, hiszen éber állapotban, egymással beszélgetve történik az utazás, de mégis olyan lesz, mintha aludna. Megbeszéléstől függően, más személy is tartózkodhat esetleg az utazón kívül a helységben. Csak 18 év feletti személyek utaztatását vállalom. A reinkarnációs utazás csak kipihent állapotban és pszichoaktív szermentesen történhet. Bővebben az előző életek címszónál írok róla.
 
 
 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Törökbálint, Érd, Taksony, Tököl, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 

toplista

A kliens energetikai kezelése: a fej pozíció
A kliens energetikai kezelése: a fej pozíció

A kliens energetikai kezelése: a fej pozíció
Szellem gyógyász prána kezelés
Szellem gyógyász prána kezelés

Szellem gyógyász prána kezelés


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu