Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Csontritkulás és izületi fájdalmak, problémák csökkentése

Az izületi fájdalom csillapítása

Az izületi fájdalmakat, csontritkulást csökkentő energetikai módszer alkalmazása során, a csontrendszer deformitásait, hibáit és hiányait (pl. izületi folyadék) igyekszem megszüntetni, pótolni. Ez az eljárás az orvosi kezeléseket nem helyettesíti, csak kiegészíti, illetve prevenciós hatása is van.

 Az izületi fájdalmakat, csontritkulást csökkentő technikával bármely korosztálynak segíthetek.  Az emberi csontrendszer alulról építkezik, akár egy épület. Így az emberi csontozat alapja: a lábak, a medence, a keresztcsont, a gerinc; felépítmények: a mellkas, a vállak, a karok, és a fej. Ezért a csontozat (csontrendszer) hibáinak kijavítását is lentről fölfelé haladva végzem. 

Az illusztráción a nyakcsigolya meszesedéseinek eltávolítása  látható.

 

Nyak csigolyák alakítása

Az izületi fájdalmakat, csontritkulást csökkentő technika alkalmazása nagy energiákat mozgat meg, ami nagyon intenzív tisztulási folyamatot eredményezne, ami a méreganyagok  intenzív távozásával járnak, ezért előtte feltétlenül szükséges 3 - 4 energetikai nagy kezelésen részt venni.

Az izületi fájdalmakat, csontritkulást csökkentő kezeléshez laza ruházat szükséges. Időigénye a probléma fokától is függ, de hozzávetőleg 90 perc / alkalommal lehet számolni. (Huzamosabb ideje fennálló problémánál, több kezelés szükséges.) Protézis megléte a kliensek kezelését nem befolyásolja.

A technika alkalmazása során jelentős eredmények érhetők el például lúdtalpnál, térd izületi problémánál, combnyak (csípőizület) kopásánál, csigolyák elmozdulásánál, sérveknél, stb.

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI -XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Délegyháza, Tököl, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Ócsa, Apaj, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógyászat, hipnózis, prána kezelés, izületi fájdalmak, csontritkulás, izületi kopás, sérv és egyéb problémák alternatív feloldása iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu