Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Ezotéria - ami a szemnek láthatatlan


Sokan és régóta kutatják személyiségük relytett zugait.

Ezoterikus gondolkodásAz ezoterikus gondolkodás spirituális szemléleti forma. Ezen tanok szerint Világunk több, mint amit szemünk lát. A spirituális gondolkodó ember azt vallja, hogy létezésünknek van egy olyan rejtett aspektusa, ami láthatatlan és a fizikai érzékelések felett áll, de ugyanolyan erős hatással van ránk, mint a Világ látható része.

Ez a világ akkor nyílik meg, ha az ember az ezo térbe, a belső világba néz be és ott saját létezésének, sorsának, végzetének, egy magasabb rendű tudat jelenlétének rá gyakorolt hatását értelmezi.

Amikor az ezoterikus gondolkodó eljut odáig, hogy megéli és megérzi a kozmikus rend és ezoterikus törvények hálózatát, ekkor áthatja életét egy mélyebb harmónia, a létezés őröme és boldogsága.

A spiritualitás nem egyenlő a vallásossággal. A spirituális élet úgy is élhető, hogy nem válik az ember egy vallás követőjévé sem. A spirituális embernek talán csak egy dologban "kell" hinnie, hogy élete nem önmagáért való - egy magasabb rendet, célt és értelmet szolgál. 

Ennek a testi - szellemi - lelki harmóniának és békének a megteremtéséhez tudunk segítséget nyújtani, az alábbi módszerekkel az Erő forrás alternatív gyógyászatban:

 

Éber hipnózis,

Egyéni meditáció, relaxáció,

Csoportos meditáció,

Előző életes utazás,

Erő forrás tanfolyamok,

Prána kezelések.

 

Minden embernek időszakosan önvizsgálatot kell tartania az életében. Ezt amolyan spirituális és ezoterikus hangolásnak is nevezhetnénk.

Ekkor mindenki számotvet eddig megélt életével és megvizsgálja mit szertne a továbbiakban elérni, és mit szeretne kijavítani, hova szeretne eljutni. Ha ezzel megvan és elégedett: 

nyugodtság, béke és harmónia költözik életébe. Ennek megvalósításához is tudunk segítséget nyújtani.

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Délegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógyászat, a természetgyógyászat, hipnózis,  ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

 

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu