Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Csoportos meditáció

Ez a fajta meitációs, lazítós forma nagyon közkedvelt.

Csoport meditációFőként azért szeretik a csoportban végzett meditációkat, mert itt szembesülhet mindenki másokhoz hasonló problémáival, tükröt tarthatunk egymásnak és erőt merítheünk egyéni sikereinkből.

Itt a csoportos meditációt a csoport közös problémáihoz, kéréseihez, igényeihez és fejlődési menetéhez igazítjuk. Rengeteg meditációs lehetőséget kipróbálhatnak, néhány olvasható a meditáció címszó alatt.

 

Mindenki tud meditálni, csak türelem és elkötelezettség kell, hogy elérjük a meditatív állapotot.

Fontosnak tartjuk, hogy mindenki szánjon legalább heti 1 órát arra, hogy tegyen valamit az egészségéért, önmagáért.

Az Erő forrás alternatív természetgyógyászatban arra törekszünk (a spirituális, meditációs célokon túl), hogy kis heterogén csoportokban (4-6 fő), egymást segítve, kellemesen ellazulva, feloldja a napi - heti feszültséget.

A meditációs csoportok rendszeresen indulnak a "havi programoknál" bővebben, időpontot telefonon érdemes egyeztetni. Időtartama: 1 óra.

 

A meditációs csoportoknak van néhány betartandó szabálya, amit minden csoporttagtól elvárunk:

1. A pontos csoportkezdés érdekében, tiszteljük meg magunkat és társainkat, az időpontok betartásával.

2. A csoportra előzetesen telefonon (70 / 582 - 6367), vagy interneten (info@ero-forras.hu) kell bejelentkezni, a kis csoportos létszám megtartása végett.

3. A meditációs csoportok probléma megoldásról, önfejlesztésről, önmagunk megismeréséről is szólnak, ezért az itt hallott személyes problémákat, gondolatokat csak a csoporton belül tárgyaljuk meg.

4. A csoportos meditációk ülésrendje: kör beszélgetés, meditáció és levezető kör beszélgetés. Távozás csak ez után lehetséges.

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Délegyháza, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi,  Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu