Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

A depresszió természetes kezelése és gyógymódjai

Itt szeretném megjegyezni, hogy most a holisztikus gyógyászat néhány lehetőségét vázolom. A felsorolt gyógymódok nem helyettesítik az orvosi kezeléseket.

Depresszió oldása

 Kezeléseink depresszióra gyakorolt hatása röviden:

Prána energetikai kezelések, Masszázsterápia, Testgyertya kezelés:

Depresszió esetén a test bizonyos meridiánjaiban energetikai blokkok alakulnak ki. Ezek feloldásával, ingerlésével és kitisztításával hatásos eredményeket szoktunk elérni.

A masszázsok nyugtató, stresszoldó hatása szintén sokat javíthat a depessziós állapoton.

Dinamikus meditáció, Csoportos meditáció, Relaxáció, Autogén tréning, Hipnózis:

Ezek a mozgásos és csoportos, illetve egyénileg is végezhető technikák felfrissítik a testet és a lelket. Mindezek mellett visszahozzák a harmóniát és a nyugalmat mindennapjainkba.

 Kiropraktika, Csontkovácsolás, Talpmasszázs:

Depresszió esetén a csontproblémákat is érdemes kezeltetni (bővebben izületi problémák oldalunkon olvashat), hiszen a csigolyák bizonyos elcsúszásából adódó blokkok elősegíthetik a pszichés betegség kialakulását. A talpmasszázzsal is segíthetünk, heti egy-két alkalommmal történő alkalmazása is hatékonyan befolyásolja az agy vér- és oxigénellátottságát.

 Mikor beszélhetünk depresszióról?

Fontos, hogy a levertséget, a bánatot, az átmeneti búskomor kedélyállapotot, a múló rossz hangulatot ne keverjük össze a depresszóval. 

Depresszióról akkor beszélünk, ha a panaszok legalább egy hónapja, nagyjából folyamatosan fennálnak, az illető, a tulajdonképpeni kiváltó okot képtelen megnevezni, s állapota kihat életének szinte valamennyi területére. Ha a probléma súlyos, idővel minden életterületet megmérgezhet, a fejére nőhet: megváltozhatnak alvási, étkezési szokásai (álmatlanság, étvágytalanság, farkasétvágy), szexuális élete (potenciazavarok, frigiditás), munkavégző képessége (munkaképtelenség).

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Százhalombatta, Majosháza, Alsónémedi, Délegyháza, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu