Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

  Tanfolyamok:Aura - Csakra tanfolyam

Prána tanfolyam I.
Prána tanfolyam II.
Prána mester tanfolyam III.
Prána (Pszí-, szellem sebész) tanfolyam IV.
Prána nagymester tanfolyam V.
Atlantiszi Király angyalokkal a célokért
Csakra - auratisztító tanfolyam

 

 Az Erő forrás alternatív gyógyító tanfolyamok, előzetes egyeztetés alapján, folyamatosan indulnak! Tanfolyamokról érdeklődhetsz: info (kukac) ero-forras.hu címen.

Bejelentkezés tanfolyamra: 1 héttel a tanfolyam kezdete előtt!

  Prána tanfolyam I. fokozat:

 

A képzés során megtanulod használni az univerzális életerőt, energiát, valamint a radiesztéziás pálcát (lengyel bot). A prána tanfolyam végén magadba tudod hívni az univerzum rezgéseit (fényeit) és önmagadnak, valamint társaidnak át tudod adni. A meglévő szeretet  érzés fokozódik a pránikus kezelések hatására és a stressz feloldódik. Mindezeknek köszönhetően az életerő, teljesítőképesség, jó kedély megnő. 21 napig a tanfolyam után el kell végezned a tanult önkezelést és a méreganyag bevitelt minimálisra érdemes csökkentened, a gyorsabb tisztulás elérése miatt.

5 - 85 éves korosztályig ajánlom!

Németh Henrietta az Erő forrás prána tanfolyamról.

Prána I. tanfolyamról vélemény:

" Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Rendkívül emberközeli volt. A példák nagyon szemléletesek és érthetőek voltak, csak úgy mint minden más, ami elhangzott. :-) " - Németh Henrietta

Koncz Zsuzsi véleménye az Erő forrás alternatív gyógyászat prána tanfolyamáról.

Prána I. tanfolyamról ajánlás:

" A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam. Tetszik, hogy mindenki önmaga lehetett, minden megfelelés nélkül. Mindenkinek ajánlom, aki valamiféle félelemmel, vagy blokkokkal küszködik az életében. Segít ezeket a félelmeket kezelni, vagy megoldani és a blokkokat pedig feloldani." - Koncz Zsuzsi

Prána tanfolyam II. fokozat:

A képzés során elsajátítasz egy távgyógyítási módszert, ami szimbólumokon keresztül működik. Nem kell közvetlenül a célszemély mellett lenni, bárhol tartózkodhat. Ezek a szimbólumok segíthetnek: depresszió oldásában, a szeretet megélésében; fájdalmat csillapíthatnak, karmikus szálakat oldhatnak, jó irányt mutathatják az életben. Itt 27 napig ajánlott a káros anyagok bevitelének csökkentése és a szimbólumok napi használata.
 

Prána mester tanfolyam III. fokozat:

Prána mester tanfolyamIdőtartama: 3 nap.
Ez a fokozat már szimbólumhasználó mester fokozat. Nagyobb szimbólumkészlet áll a prána mester rendelkezésre. Sokféle, probléma feloldására nyújt segítséget, mint pl.: keringési-, idegrendszeri-, fogamzási zavarok, alvás problémák, tanulási nehézségek, stresszoldás, súlyproblémák és szenvedélybetegségek.  Ezek mellett káros sugárzások kivédését, terek beavatását, tisztítását, megszentelését is képes leszel elvégezni.
 
 

Prána (pszí-, szellem sebész) tanfolyam IV. fokozat:

Ez a fokozat segít a fizikai és szellemi testek kitisztításában, fájdalmak megszüntetésében, egészséges állapot visszaállításában. Itt a fizikai testnek nem megfelelő anyagok eltávolítására is képes leszel, mint pl.: vesekő, ciszta.

Prána nagymester tanfolyam V. fokozat:

Ezzel a fokozattal határtalan lehetőségek nyílnak meg számodra, mind a prána kezelések és energia küldés területén, mind az életed minden területén. (Pl.: energetikai terek, mágikus eszközök, tárgyak készítése is lehetségessé válik. )

Atlantiszi Király angyalokkal a célok megvalósításáértAtlantiszi Király angyalokkal a célok megvalósulásáért

 
Időtartama:  2 nap.
A tanfolyamon megismered az atlantiszi Király angyali energiákat, elsajátítod speciális működési területeiket és megtudhatod hogyan kérheted segítségüket céljaid megvalósításához. Áldásukkal hatékonyabbá teheted életed, oldhatják problémáid.
 
 

Stresszkezelő – lazító tanfolyam:

Aura - csakra tisztító tanfolyam
Csoportban, illetve egyénileg is végezhető! A képzés során relaxációs technikákat sajátíthatsz el, melyek feszítő – lazító /dinamikus lazítások/, elengedő, összpontosító és más feszültségoldó technikát foglalnak magukban. A tanfolyam elvégzése után képessé válhatsz bármilyen stressz helyzetet feloldani, kiengedni, jól tudsz majd aludni és pihenni.
 
 


Csakra - auratisztító tanfolyam:

 A csakratisztító tanfolyam 2 napos. A tanfolyam során a fő csakrák ki tisztítását, beállítását, fejlesztését tanulod meg külön - külön mind a 7-et. A fő csakrák beállítása mellett a harmonizálásuk is elvégezzük. A tanfolyamhoz adunk egy saját készítésű Medi sync speciális cd-t, ami segít a megfelelő relaxációs állapot gyors elérésében.

Meditációs tanfolyam I-II.:

Csoportos meditációAz egyszerűbb lazító gyakorlatok elsajátításával kezdődik a meditációs tanfolyam. Az elmélyülést, megváltozott tudatállapotot, passzív koncentrációt sajátíthatod el. Innen továbbhaladva vezetett meditációk, hívóképek, szervtréningek, stb. működését és technikáját tanulhatod meg. Ennek a tudásnak köszönhetően képessé válsz önmagadon és környezetedben változásokat létrehozni, a jó utat megtalálni, megérezni.  
 
 
 
 

 

 
 
  

 

 
Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Tököl , Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Dabas, Ócsa, Gyál, Üllő, Kiskunlacháza, Ráckeve és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, pszí sebészet, szellem gyógyászat, pránanadi, prána, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.

 

Prána I. tanfolyam társkezelés - fej pozíció.
Prána I. tanfolyam társkezelés - fej pozíció.

Prána I. tanfolyam társkezelés - fej pozíció.
Prána I. tanfolyam társkezelés - váll pozíció
Prána I. tanfolyam társkezelés - váll pozíció

Prána I. tanfolyam társkezelés - váll pozíció
Prána tanfolyam bemutató - kezelés
Prána tanfolyam bemutató - kezelés

Prána tanfolyam bemutató - kezelés
Minden korosztálynak ajánlott
Minden korosztálynak ajánlott

Minden korosztálynak ajánlott
Prána I. tanfolyam kis csoport- létszámmal
Prána I. tanfolyam kis csoport- létszámmal

Prána I. tanfolyam kis csoport- létszámmal


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu