Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Az előző életes utazás csodája

Reinkarnációs utazás

Szülő és gyerek kapcsolat
Az általam vezetett belső utazásos technika során lehetőséget kap az ember megvizsgálni: mire vágyik és mit szeretne elkerülni.  Segítséget kaphat jelenlegi életbeli egészségi problémáira; iránymutatást, pedig további életére. Áttekintheti mi az, ami fontos számára az életben, és miért érdemes élnie. Egy utazás során akár több életbe is eljuthat. Újabb utazáskor ugyanezen életekbe ismét  visszatérhet.
 
 

Előző életes utazásról vélemények

Vassné Tóth Katalin Előző életes utazás

Vassné Tóth Katalin

Nagyon szerettem volna néhány problémámra választ kapni. Azért választottam Tamást az előző életes utazáshoz, mert felkészítő meditációt is tart. Ezeken a foglalkozásokon már bepillantást nyertem arra, hogy milyen is lesz egy utazás, valamint néhány kérdésem is megválaszolásra került. Az utazás során minden problémámra megkaptam a választ. Nagyon kellemes élménnyel távozom, és bízom abban, hogy az itt tapasztaltakból prosperálok az életem hátra lévő részében.

Kollár Viktor

Kollár Viktor menedzser 

Nagyon jól éreztem magam. Kicsit meglepődtem, hogy ki voltam. De azóta is naponta foglalkoztat és magyarázatot találok dolgokra, amivel ebben az életemben találkoztam, megéltem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy élje át az érzést.

 Kuzma Róbert

Kuzma Róbert Vállalkozó

 Nagyon jól éreztem magam. Jó volt látni, miből lehet tanulni és miért húzok jelen életemben bizonyos dolgokhoz.

 Bodó Vivienn Nóra előző életes utazás

Bodó Vivienn Nóra

 Hihetetlen élmény. Új dolgokkal ismerkedtem meg és éreztem. Nyugodtabbnak, boldogabbnak érzem magamat. Átértékeltem az életemet, tetteimet, hogyan tudnám magamat elfogadni. Elindultam az önismeret útján. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A hipnózis az önismeretben, problémám megoldásaiban sokat segített. Az utaztatás sok kérdésemre választ adott. Nagyon élveztem.

Előző életes utazás előtt gyakran ismétlődő kérdések:

Hogyan zajlik a felkészülés az előző életek megtapasztalásához?

- Néhány hipnózisos gyakorlatsor elvégzése után elsajátítja a lazítás és érzékelés működési módszerét. Így gyorsan és hatékonyan tud együtt dolgozni az utaztatóval. E felkészítő gyakorlatsor után pedig biztonsággal kiélvezheti előző életének rejtelmeit, csodáit, áldásait és hozományait.
 

Hogy történik az előző életes utazás?Előző életes utazás előkészítése

- Az előző életbe való visszatérés kezelőágyon, ruhában fekve, kellemes környezetben történik. A technika egyfajta relaxációval indul, amit korábban a felkészítő gyakorlatok során elsajátít az utazni vágyó. Ez a gyakrlatsor időt ad az utazónak arra, hogy maga mögött hagyja a külvilágot, saját magára irányítsa a figyelmét.
     

Hogy érzem majd magam, a múltba való visszatérés után?

- Attól függ, hogy az átélt élmények, tapasztalatok mennyire érintik meg a lelket. Ezért szükségesek a felkészítő meditációk, mivel ez után könyebben fel tudja dolgozni mindenki, ezt a csodálatos utazási élményt, tudás anyagot.
 

Kezdetben az utazó zordnak, egy kicsit borzongatónak érezheti a jelenlegi élet tudatosságába való visszatérést.  Ahogy visszatér az erő, a vitalitás az utazó távozásakor, már érzéseinek teljesen ura. 
 

Az utazás után minden korábbi elképzelésünket újra értékeljük általában. Erre hagyni kell önmagának egy kis időt.  A következő néhány napban, amint harmonizálódnak az előző életes utazás energiamintái, pozitív irányban módosulhat az életfelfogása, javulhat a közérzete. Ha fóbiája volt, sokkal kevésbé fogja ez aggasztani, mint korábban. Valójában még arra is képes lehet, hogy szembeszálljon azzal a bizonyos dologgal, amely régebben rettegésbe kergette.
 
Az utazónak megértőnek kell lennie önmaga iránt, könnyedén kell felfognia az eseményeket, nem szabad túl hamar túl sokat várnia. Másrészt az is előfordulhat, hogy csodálatos hangulatban tér haza. Ilyenkor nem szabad meglepődni, ha a való világba való visszatérés néha csapásszerűen jelentkezik. Ilyen lehet a házimunka, vagy a gyakorlatias dolgok végzése… 

 Az előző életes utazás feltételei:

 Az előző életes utazás előtt felkészülésként egy struktúrált interjú készül. Ez alapján "rendet rakunk a jelenben" relaxációs gyakorlat és vezetett meditáció, vagy hipnózis, vagy energetikai kezelés elvégzésével. Csak ezek után utazunk vissza az előző életbe célirányosan, tanulás fejlődés elősegítésére. (Mivel nem tudhatjuk, mit élünk ott át.)

Kikötés: a betöltött 18. életév, vagy szülői engedély.

Kipihenten lehet csak előző életbe utazni 
 

Terhesség ideje alatt nem ajánlott.  Szükségszerű kipihenten érkezni, hogy meglegyen a megfelelő energiaszint és figyelem koncentráció az előző életes utazás során.
 
 
 

 A technikát megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a drog, az alkohol, tapasz, és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz.
 

 

 
 
 
 
 
Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Tököl, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat,  hipnózis, előző életek, reinkarnáció, mágia, rejtélyek  iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.
Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.
 

 

toplista


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu