Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Méregtelenítő és tisztító kúra

 A méregtelenítés múltja:

Ősi méregtelenítő ételek

Ősidők óta különböző képpen tisztították meg szervezetük az elődeink. Több féle főzetek, növények, gyümölcsök és gombák elfogyasztásával, vagy élelmiszerek szervezetüktől történő megvonásával (böjttel) igyekeztek karbantartani egészségük.

 

A mai kor embere több új jellegű kutatásba, vagy a múltban bevált módokhoz folyamodik, hogy megőrizze egészségét, szépségét.Sajnos, vagy szerencsére egy egész iparágazat igyekszik befolyásolni szépség és egészség tudatunkat. Napjainkban egyre gyaktabban lehet hallani elsavasodásról, nehéz fém terheltségről, több féle lerakódásról, Candidáról, stb. Mindezek mellett van egy nagyon fontos ősi felismerés: mindig a legegyszerűbb dolgok a legeredményesebbek.

 

Egyszerű és hatékony méregtelenítő és tisztító kúra:

Méregtelenítő és tisztító kúraKidolgoztunk egy olyan egyszerű és hatékony méregtelenítő és tisztító kúrát, ami segít sejt szintig, eltávolítani a méreg anyagokat testünk legeldugottabb zugaiból is. Természetesen a kúra nem ér véget az üzlet elhagyásával. A méregtelenítő kúra több akciótervből áll, amit közösen dolgozunk ki kliensünkkel. Itt nem a mennyiség, henem a minőség a fontos! A szervezetnek is szüksége van a fokozatosságra.

 A kúra során kiürül szervezetünkből az a sok tartósítószer, rovarirtószer, amit önhibánkon kívűl elfogyasztunk. Természetes úton kitisztulnak testünkből a csapvízből szerveztünkbe jutó káros anyagok (sok meddőség is ide vezethető vissza), de a vegyipari, háztartási és kozmetikai termékek ártó hatásai is.

A méregtelenítő kúrát évente legalább egyszer érdemes megcsinálni és utána fenntartani ezt az állapotot. A fenntartó természetgyógyász technikák is átadásra kerülnek a méregtelenítő és tisztító tréning során.

Méregtelenítés mesterfokon

   

Méregtelenítő, májvédő tea

 
Máriatövis termés (Sylibi mariani fructus)  40 g
Édesgyökér (Liquiritiae radix)  10 g
 Orvisi ziliz levél (Althaeae folium)  10 g
 Patikai párlófű (Agrimoniae herba)  10 g
 Csalánlevél (Urticae folium)  10 g
 Cickafarkfű (Achilleae herba)  5 g
 Édeskömény-termés (Foeniculi fructus)  5 g
 Katángkórógyökér (Cichorii radix)  5 g
 Gyermekláncfűgyökér (Taraxaci radix)  5 g
Összesen:  100 g

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Nagytétény, Csepel, Dunavarsány, Dunaharszti, Délegyháza, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Tököl, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi,  Százhalombatta, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógyászat, a természetgyógyászat, hipnózis, méregtelenítés és tisztítás, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu