Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Stresszoldás könyv

A Félelem után szabadon című könyvet úgy készítettem el, hogy mind a fizikai, érzelmi és gondolati szintű lazítások, valamint kombinált feszültségoldások egyszerű gyüjteménye legyen. Ez nem szakkönyv, csak egy érthető, jól használható fejezetenként 8-10 gyakorlatot tartalmazó segítségnyújtó rendszer. Kezdődik a 2-5 perces gyors technikákkal, majd a 20-30 perces oldásokkal folytatódik és a nagyobb stresszoldó ötletekkel zárul. 

A könyvhöz tartozik egy e-mailben kérhető feszültéségoldó relax program, ami egy 15 perces szünetben bárhol elvégezhető.

Mit nyerhet ezzel a könyvvel?

- Kap egy napi néhány percet igénylő stresszt feloldó technikát. A fejezeten belüli 8-10 gyakorlatból kiválaszt kettőt és azt csinálja. Ha csak ennyit csinál, már jobban érzi majd magát.

- Ha a 20-30 percet igénylő kombinált oldásokat is elvégzi hetente legalább egyszer, akkor komoly lépéseket tett a feszültségei kezelése érdekében.

- Amennyiben a teljes tendszert kiaknázza, egy kész megküzdési stratégiája lesz a stressz oldására.

- Az ajándák relax program, mp3 formátuma miatt, akár telefonról is meghallgatható.

- Ha még profibb módon szeretné ezt a rendszert alkalmazni, ajánlom a meditációs CD-k alkalmazását vagy a személyes találkozót.

 Bővebben új honlapomon találhat még információt: celtudatoselet.hu

 Stresszoldó stratégiák: Félelem után szabadonFélelem után szabadon és meditációs CD-k

 

Szihetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Dunavarsány, Dunaharszti, Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Tököl, Százhalombatta, Délegyháza, Alsónémedi, Majosháza és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás  alternatív természetgyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70/ 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu