Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Mentális edzés program

Ezt az edzés programok akkor ajánlom neked, ha különösen fontos céljaid, álmaid vannak, amiket ténylegesen el akarsz érni és stratégiailag fontos a megvalósulása. Ez egyfajta szellemi edzésprogram, ahol pl. a sportoló fejben gyakorolja a helyes mozgássorokat. A módszer része a relaxáció, a figyelem-összpontosítás, stratégiai és taktikai tervezés.

Célra tartás a mentális edzésnélMiért jó a mentális edzés?

Képzeld el, hogy egy fontos versenyre készülsz. Négy hónapon keresztül, napi 8 órát edzel. Amikor a barátaid még alszanak, te már talpon vagy és készülsz, amikor mások mindenféle finomat ehetnek, te diétázol, hogy meglegyen a vágyott célod... Végre eljön a várva várt verseny és te bepánikolsz, "lefagysz"... Na ennek az eshetőségnek a 100%-os elkerülésére és sok rejtett képességed fokozására jó ez a mentális edzés tréning. Segítünk, hogy célba találj!

A mentális edzés program segítséget nyújthat:

- új utak és lehetőségek feltárásában,

- versenyekre, interjúkra való felkészítésben,

- fizikálikai erőnlét növelésében,

- sérülés utáni rehabilitációban,

- szervek, szerv rendszerek egészségének fejlesztésében,

- vizsgadrukk, stresszhelyzetek feloldásában,

- belső béke megtalálásában,

- érzelmi blokkok, problémák kioldásában,

- idegek lenyugtatásában,

- félelmek, fóbiák, hiedelmek leküzdésében,

- depresszió, szorongás oldásában.

 

 Megakadályozhatod a példában említett pl. "lefagyást", ha stratégiailag felkészítünk, mentálisan edzünk elmebeli erősségeid fejlesztésével, félelmeid feloldjuk és pozitív megerősítésekkel megerősítünk.

A szellemi edzések során, a sokszor átismételt, érzelmileg, mentálisan átélt helyzetek olyanok lesznek számodra, mintha már ezerszer megtörténtek volna és rutinnal végzed feladatod, semmi izgalom, semmi drukk, csak biztos kivitelezés. A helyzetet 100 %-ban átéled és jelen tudsz lenni a nagy pillanatban, semmi sem tud megzavarni.

 Jól hangzik?

Hívj fel és akár kezdhetünk is!

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Törökbálint, Érd, Taksony, Tököl, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, mentális edzés program, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezz be: 70 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu