Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

Tarot kártyajóslás

Földanya, mint csodaszarvas Legalább annyiféle jóslási módszert ismerünk, mint ahány kultúrát. Minden ősi civilizációnak megvoltak a maga rendszeresen igénybe vett jósdái, ahol az érdeklődők az isteni bölcsességgel érintkezhettek. Minden népnek saját módszere van az energiaminták leolvasására.

 

A jóslás a természet törvényeit követi. A jóslat sajátos jelképrendszer, és a bennünk rejlő lehetőségeket tükrözi.

 

A jósok a saját eszközeikkel tolmácsolják a jóslatot.

A makrokozmoszban történő eseményeket kivetítik a mikrokozmoszra. A tettek és a következményeik körforgása semmiben sem különbözik a többi természetes körfolyamattól. 
 

A kártyajóslat alapján, a természet törvényszerűségeit aknázhatjuk ki, a magunk javára.

  A régi energiaminták újászületnek

 A frissen fölerősített személyes energia minták (a kártyajóslat által) elősegítik a tisztánlátást, hogy eldönthessük, milyen cselekvésre van szükség, egyúttal befolyásolja az ösztönös megoldásokat.

 

 Az egyszerű tudatosság szintjének történései áramlanak át a fölerősített látomásból személyes pránánkba, ahol tovább erősítik a cselekvési képességünket.

 Saját energia mintánk folyamatosan megújul, változik, alkalmazkodik, ezért megkönnyíti a bajban lévő környezeti kérdések és az alkotókészséget igénylő gondok megoldását. Miután elsimítottuk a gondot, azonnal érzékelhető a személyes prána fejlődése is. A varázslatos gyorsaság meggyőzően alátámasztja az értelmi képességeinkbe vetett hitünket, tehát közelebb visz az óhajtott váltáshoz. Az ösztönös tudatosság a jóslat hatására hibátlan megoldást sugall, ezek pedig továbbfejlesztik a megérzési képességet, ugyanis elősegítik az ösztönösség iránti bizalmat.

  

A bolond a bizalom jelképeA tarot kártyajóslás alapvető követelménye a tisztánlátás. A kérdést világosan kell feltenni, hogy a tudatalattink a legbelső én megfelelő rekeszében keresse a megoldást. Amikor kártyajósláshoz folyamodunk, önnön belső bölcsességünkhöz fordulunk valamilyen tanácsért, ekkor a jóslat a helyes módszer eszközein keresztül tárulkozik fel.

 

A tarot-kártya lapjain lelkiállapotunk energiamintái mutatkoznak meg. Világos útmutatást kapunk a kártyajóslásnál, ha nyitott szívvel és elmével tesszük fel a kérdéseket.

  

 
 
 
 
 
 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti, Délegyháza  Törökbálint, Érd, Taksony, Szigetszentmárton, Tököl, Szigetcsép, Majosháza, Alsónémedi. Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom a Természetgyógyászat, hipnózis, tarot, kártyajóslás,  ezotéria, mágia, meditáció iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezzen be: 70 582 - 6367.

 
 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu