Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 

Nőgyógyászati problémák

A nőgyógyászati kezelések terén nagyon sokan fordulnak olyan szelíd gyógymódokhoz, mellyeknek minimális mellékhatása van és elkerülhetők hormonok, valamint más erős hatású szerek szedése.

Sokoan kérdezik, miben és hogyan tud az alternatív gyógymód segíteni nőgyógyászati poblémáknál. Az alábbi problémák kezelésében tudnak segítséget nyújtani az alternatív gyógymódok:

Menstruáció előtti panaszokNőgyógyászati problémák alternatív módon való kezelése

Menstruációs panaszok

Visszatérő kismedencei, illetve nőgyógyászati gyulladások

Depresszív hangulat

Stressz, kimerültség

Gyenge hólyag

Változókori panaszok

Csontritkulás

Vetélés

Ciszták

Mell-, méhnyak rák

Meddőség

 A módszerek tekintetében elég eltérő lehet, a terápia. Mindezt a kedves ügyféllel, személyes megbeszélés után megtervezzük és ennek megfelelően közösen dolgozunk a cél eléréséért.  

 A nőgyógyászati problémák egy része inkább szellemi, érzelmi, pszihikai hatások során kialakult probléma, míg a másik része inkább orvosi beavatkozást igényel. Bár felhívom a figyelmet arra, hogy egy orvosi problémamegoldás után érdemes megkeresni a mentális kiváltó okot, hogy a későbbiekben ne jelentkezhessen más fizikai formában az adott érzelmi probléma.

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, XXI. ker., Nagytétény, XXII. ker., Soroksár, XXIII. ker., Dunavarsány, Dunaharszti, Diósd, Délegyháza, Tököl, Taksony, Törökbálint, Érd, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Százhalombatta, Majosháza, Alsónémedi, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő, Vecsés, Kiskunlacháza, Ráckeve, Budakeszi, Biatorbágy, Baracska, Tárnok, Gárdony, Bicske és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, hipnózis, relaxáció, stresszoldás, kártyajóslás,  az angyalok, a prána, reiki, arolo, a természetgyógyászat, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

  Jelentkezz be: 06 70 582 - 6367.

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu