Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél
Hetyéssy Tamás hipnózis előadása

Beszámoló a Komplementer Hipnózis Konferenciáról


A hipnózis konferencia 5. alkalommal került megrendezésre 2013.08.10.-én, Balatonszemesen a Szindbád Hotelben. Nagyon színvonalas előadások és beszámolók tarkították a  jubileumi rendezvényt.

Előadást tartott Marton Ildikó (pszichológus, NGH nemzetközi tanára), Dr. Völgyesi Ferencről, aki kimagasló szerepet játszott a magyar és nemzetközi hipnózis terjesztésében, valamint egy csodálatos, spirituális csoportos hipnózis élménnyel ajándokozott meg bennünket, résztvevőket.

Papp Lambert Istvántól (HTIA mester hipnotizőr), a hipnózis mesmeri megközelítéséről és a médiumok hipnózis népszerűsítő hatásáról hallhattunk.

Dr. Ságh Beáta (KHE/NGH hipnoterapeuta), a tanulás és énfejlődés szintjeit ismertette, hogy működik hipnózis alatt, egy mandala tükrében.

Dr. Marton Viktor (KHE elnöke), a Quantum hipnózis és gyógyítás módszerét ismertette. Bemutatta, hogyan integrálható a hipnózisba az energiák és információk áramlása. Látványos előadásába, mindenkit belevonva szemlélette a technikát.

Kruska Sinisa (KHE/NGH hipnoterapeuta), a részek terápiája elnevezésű hipnózisterápiát mutatta be, az érdeklődőknek.

Látványos előadások voltak még a csúcsteljesítmény elérése hipnózissal, amit Szeder Gyula (KHE/NGH hipnoterapeuta) mutatott be, itt egy négy tagú teremkerékpár csapat hipnózisos felkészítését hallhattuk, ami hozzásegítette őket az aranyérem elnyeréséhez. Dr. Ságh Beáta a bizonytalan női szerepekről készített beszámolót, Péter Tamás (HTIA mester hipnotizőr) a hipnózis jogi környezetét mutatta be több ország és régió tekintetében. Dr. Varga András (KHE/NGH hipnoterapeuta), az energiahipnózisról beszélt, végezetül jómagam is bemutattam egy esetet, amikor egy landolási fóbiától szabadult meg, a kedves ügyfelem.

Az előadások jó hangulatban, fogyasztható mennyiségben és kellemes környezetben zajlottak. Nagyon sok jó és hasznos információhoz jutottam és ajánlom másoknak is a következő Komplementer Hipnózis Egyesület rendezvényét.

Marton Ildikó hipnózis előadása Dr. Marton Viktor hipnózis előadása
Hetyéssy Tamás hipnózis előadása Sport hipnózis előadás

 

 

 

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, XXI - XXII ker., Csepel, Nagytétény, Dunavarsány, Dunaharszti,  Törökbálint, Érd, Taksony, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Majosháza, Alsónémedi, Százhalombatta, Budaőrs, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, hipnózis, az energiahipnózis, ezotéria, mágia iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyász központban.

Jelentkezz be: 70/ 582 - 6367.

 

 

 

 


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu