Erő forrás alternatív gyógyászat
Rólunk Módszerekről Hasznos linkek Képgaléria Hírlevél

 A következő tizmilliószoros teremtő nap 

Nagy Buddha nap

Tízmilliószoros nap

2017. Június 9-én tízmilliószoros teremtő nap lesz. Ebből évente csak 4 van. Ha szeretnél azzá válni, akivé lenni szeretnél, és azt tenni, amit szeretnél, ezen a napon érdemes ennek a teremtési folyamatát elindítani. A meditáció során szövetséget köthetsz a spirituális segítőkkel. Ha segítségre van szükséged ennek megvalósításához, hívj a megadott telefonszámon!

 Minden hónapban csoportos meditáció van az Erő forrás üzletben, ha bővebb információt szeretnél, íratkozz fel hírlevelünkre!

 Tízmilliószoros napok 2017-ben:

Március 12 vasárnap

Június 9 péntek

Július 27 csütörtök

November 10 péntek.

Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Budapest, Csepel, XXI. ker., Nagytétény, XXII. ker., Soroksár, XXIII. ker., Dunavarsány, Dunaharszti, Diósd, Délegyháza, Tököl, Taksony, Törökbálint, Érd, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Százhalombatta, Majosháza, Alsónémedi, Bugyi, Apaj, Ócsa, Dabas, Gyál, Üllő, Vecsés, Kiskunlacháza, Ráckeve, Budakeszi, Biatorbágy, Baracska, Tárnok, Gárdony, Bicske és más városokból szeretettel várom az alternatív gyógymódok, hipnózis, relaxáció, stresszoldás, kártyajóslás,  az angyalok, a prána, reiki, arolo, a természetgyógyászat, reinkarnáció és előző életes utazások iránt érdeklődőket, Szigetszentmiklóson az Erő Forrás alternatív gyógyászat központban.

  Jelentkezz be: 06 70 582 - 6367.


 

 

 

   Erő forrás alternatív gyógyászat  Üdvözöljük az Erő forrás alternatív gyógyászat weboldalán!

Adószám: 74458141-1-33

Honlap üzemeltető: Cool Soft Kft., 2310 Szigetszentmiklós Határ út 10. 70/5466-330, info(kukac)cegtudor.hu